Založba UP

UP PEF izdaja monografije v okviru zbirke Annales Ludus, od leta 2016 so vse izdaje objavljene na spletni strani Založbe Univerze na Primorskem.

Prodaja
Publikacije v tiskani obliki so naprodaj na sedežu založbe (Titov trg 4, 6000 Koper, ) od ponedeljka do četrtka med 9.00 in 15.00 in ob petkih med 9.00 in 14.00. Publikacije Založbe univerze na Primorskem so naprodaj tudi v vseh bolje založenih knjigarnah in v spletni knjigarni Buča

Popust
Študenti Univerze na Primorskem imajo ob nakupu 20-odstotni popust (v prvih šestih mesecih po izdaji velja popust samo na predstavitvah publikacij). 

icon open book

Novice

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

10. apr. | Novice

Obeležili smo teden vode

Od 22. do 29. marca 2029 je na UP PEF potekal Teden vode

icon arrow more

Dogodki