Knjižnica

Odprta je nova UP Univerzitetna knjižnica (UP UK), v kateri je združeno gradivo štirih koprskih fakultet UP in gradivo UP FVZ.

Izposoja in vračilo gradiva bosta možna pri izposojevalnem pultu, od ponedeljka do četrtka, med 8. in 20. uro, ob petkih med 8. in 18. uro. Zaželena je predhodna rezervacija preko COBISS.

Izposoja in informacije:
Tel.: 05 611 75 01
E-pošta: knjiznica(at)upr.si

V naslednjih tednih, ko bodo odpravljene objektivne omejitve za delovanje knjižnice, bo na voljo tudi izposoja preko knjigomata ter uporaba čitalnic, in sicer vse dni v tednu, 24 ur na dan.

Vabljeni!

Izobraževanje uporabnikov

Hitrejše in lažje iskanje študijskega ter drugega gradiva zahteva nekaj spretnosti in znanja. Zato vam v knjižnici enkrat mesečno ponujamo izobraževalne delavnice, na katerih se boste naučili učinkovitega spopadanja:

  • sistemom COBISS+, 
  • storitvijo Moj Cobiss (Moja knjižnica), 
  • z mobilno aplikacijo mCobiss.

​Več informacij o izobraževanjih

Pravila poslovanja in cenik

Uporabljajo se Splošni pogoji plačevanja šolnin in prispevkov na Univerzi na Primorskem, Pedagoški fakulteti, sprejeti julija 2019: Splošni pogoji plačevanja šolnin in prispevkov UP PEF 

icon open book

Novice

20. feb. | Novice

50 let UP PEF: Še več ustvarjalnosti na Čevljarski ulici

20. februar - Koper je z današnjim dnem pridobil nov prostor, v katerem se bodo razvijali umetniško-oblikovalski nazori in poti študentov študijskega programa Vizualne umetnosti in oblikovanje Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete.

17. feb. | Novice

Gibalne delavnice za predšolske otroke obalnih vrtcev

V času zimskega izpitnega obdobja, od 22. januarja do 16. februarja 2024, so bile za otroke iz obalnih vrtcev v okviru predmetov Didaktika športne vzgoje in Gibalno–športne dejavnosti organizirane gibalne delavnice.

16. feb. | Novice

Obisk delegacije UP PEF na državni univerzi v Namibiji

V tednu med 5. in 9. februarjem 2024 so prof. dr. Silva Bratož, izr. prof. dr. Tomaž Grušovnik in mag. Maja Bratuš Vidmar obiskali partnersko institucijo v Namibiji (University of Namibia - UNAM).

icon arrow more

Dogodki