icon open book

Novice in dogodki

2. dec. | Novice

Prevajalnik srednješolskih in univerzitetnih programov

Univerza na Primorskem (UP) je pripravila prevajalnik programov, s pomočjo katerega lahko preverite skladnost srednješolskih strokovnih in poklicno-tehniških programov z univerzitetnimi študijskimi programi UP.

30. nov. | Za študente

Možnosti štipendiranja študija v Franciji

V ponedeljek, 5. decembra bo ob 12. uri, v Burji 2 (FHŠ) pogovor s predstavnico Francoskega Instituta iz Ljubljane, go. MARION HAMONOU, zadolženo za sodelovanje s slovenskimi univerzami in drugimi znanstvenimi institucijami (ATTACHEE SCIENTIFIQUE ET UNIVERSITAIRE), ki bo študentom predstavila možnosti štipendiranja študija v Franciji in pogoje za kandidaturo.

25. nov. | Za študente

Začeli smo s projektom Učilnica za življenje

Z veseljem sporočamo, da je projekt Društva Sončni grič v partnerstvu s Pedagoško fakulteto Univerze na Primorskem, Učilnica za življenje bil izbran (izmed 194 prijavljenih projektov s celotne Evrope) za večletno financiranje s strani pobude EUKI. Od vseh prijavljenih projektov je bila izbrana manj kot desetina in od tega le dva s področja izobraževanja, zato smo še toliko bolj ponosni na naš uspeh na tem razpisu.

24. nov. | Za študente

Zbiranje igrač za begunce

Vabljeni, da jih dostavite v študentsko sobo UP PEF, do 8. decembra 2022.

23. nov. | Novice

Mednarodna znanstveno-umetniška konferenca Nova razmišljanja o otroštvu

Vabljeni na Mednarodno znanstveno-umetniško konferenco z naslovom Nova razmišljanja o otroštvu - Rethinking Childhood, ki bo v Zadru, od 1. do 3. 6. 2023.

16. nov. | Novice

Za naj prostovoljko nominirana tudi sodelavka Danijela Horvat Samardžija

Pred kratkim je v protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega potekala prireditev Naj prostovoljec Mestne občine Koper 2022. Občina se je skupaj z Združenjem za promocijo prostovoljstva Slovenska filantropija zahvalila vsem prostovoljcem za njihovo delo. Med nominiranci je bila tudi sodelavka, višja predavateljica Danijela Horvat Samardžija, ki trenutno vabi k izdelovanju voščilnic, ki jih lahko prinesete v atrij fakultete.

15. nov. | Novice

Matjaž Juhart je prejel Jabolko navdiha

Jabolko navdiha je priznanje, ki ga posameznikom, skupinam ali projektom od leta 2013 podeljuje Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije. Sinoči ga je prejel Matjaž Juhart, sekretar Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije in predavatelj na naši fakulteti ter idejni oče vpisa slovenskega znakovnega jezika v Ustavo Republike Slovenije.

icon arrow more
icon arrow more