icon open book

Novice in dogodki

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

9. apr. | Za študente

Meduniverzitetno športno tekmovanje

V četrtek, 9. maja 2024, bo v Izoli potekalo Meduniverzitetno športno tekmovanje, ki ga letos organiziramo s Študentskim svetom Univerze na Primorskem.

8. apr. | Novice

UP PEF obisk Zhejiang Univerze na Kitajskem

Na povabilo prodekanje Pedagoške fakultete Zhejiang Univerze (ZJU) in profesorja Xuesong Zhaia sta prof. dr. Andreja Istenič in doktorska študentka Violeta Rosanda obiskali Zhejiang Univerzo v Huangzhou na Kitajskem.

8. apr. | Novice

WINGS FOR LIFE skupinski tek z aplikacijo v organizaciji UP

5. maja bo tek že drugič potekal ob morju, v organizaciji Šport UP, ki na Univerzi na Primorskem skrbi za rekreacijo študentov in zaposlenih.