Prijava na podiplomske študijske programe

Informativni dan za podiplomski študij

V četrtek, 11. aprila 2024, ob 16.30 bo po videokonferenčnemu sistemu ZOOM potekal informativni dan za podiplomski študij na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem. Predstavljeni bodo magistrski študijski programi 2. stopnje in doktorska študijska programa 3. stopnje.

V sredo, 17. aprila 2024, pa bo na Muzejskem trgu v Kopru potekal sejem magistrskih in doktorskih študijskih programov UPgrade.
 


Razpis za vpis

Magistrski študijski programi

1. letnik Andragogika Inkluzivna pedagogika Razredni pouk Socialna pedagogika Vizualne umetnosti in oblikovanje Zgodnje učenje
Trajanje študija 2 leti 2 leti 1 leto 2 leti 2 leti 2 leti
Način izvedbe študija redni študij, v štud. letu 2024/2025 vpis samo v 2. letnik redni študij izredni študij redni študij redni študij redni študij redni študij
Kraj izvedbe študija Koper Koper Koper, Škofja Loka Koper Koper Koper Koper
Smeri / / / Poučevanje na razredni stopnji, Poučevanje na razredni stopnji z angleščino ali italijanščino, Razredni pouk za zavode z italijanskim učnim jezikom / / /

 


Prijava za vpis (2. in 3. stopnja)

Kandidat/-ka odda prijavo za vpis na razpisana vpisna mesta za posamezni magistrski oz. doktorski študijski program z elektronsko vlogo na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/prijava/

Prijavni rok za Slovence in državljane držav EU ter Slovence brez slovenskega državljanstva:

  • od 4. aprila do 22. avgusta 2024 (prvi prijavni rok),
  • od 5. do 12. septembra 2024 (drugi prijavni rok),*
  • od 25. do 26. septembra 2024 do 10. ure (rok za zapolnitev prostih mest).*  

Prijavni rok za tujce (državljane držav nečlanic EU):

  • ​od 4. aprila do 9. avgusta 2024 (prvi prijavni rok),
  • od 16. avgusta do 22. avgusta 2024 (drugi prijavni rok),*
  • od 5. do 12. septembra 2024 (tretji prijavni rok),*
  • od 25. do 26. septembra 2024 do 10. ure (rok za zapolnitev prostih vpisnih mest).*

* Rok bo odprt, če bodo še prosta mesta.

 


Študijske obveznosti pred prijavo na magistrske študijske programe

Kandidati, ki prihajajo iz drugih študijskih smeri (bodisi pedagoških ali nepedagoških) morajo morebitne diferencialne izpite opraviti PRED ZADNJIM DNEM PRIJAVNEGA ROKA na magistrski študijski program.

Tisti kandidati, ki morate pred vpisom opraviti diferencialne izpite, pišite na e-naslov , kamor posredujete vaše do sedaj opravljene študijske obveznosti (potrdilo o opravljenih obveznostih, potrdilo o zaključku študija).

Pomembne informacije

Vabljeni, da se vključite tudi v Facebook skupino "Diferencialni izpiti UP PEF", kjer boste spoznali vaše bodoče sošolce in si izmenjali informacije.

 


 Vabljeni, da:

Untitled_design.png

icon open book

Novice

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

10. apr. | Novice

Obeležili smo teden vode

Od 22. do 29. marca 2029 je na UP PEF potekal Teden vode

icon arrow more

Dogodki