Prijava na podiplomske študijske programe

Študijske obveznosti pred prijavo na magistrske študijske programe

Kandidati, ki prihajajo iz drugih študijskih smeri (bodisi pedagoških ali nepedagoških) morajo morebitne diferencialne izpite opraviti PRED ZADNJIM DNEM PRIJAVNEGA ROKA na magistrski študijski program. Več informacij izveste preko e-naslova tina.vicic@pef.upr.si, kamor posredujete vaše do sedaj opravljene študijske obveznosti.

Tisti kandidati za magistrski študij, ki morate pred vpisom opraviti diferencialne izpite, pišite na e-naslov , kamor posredujete vaše do sedaj opravljene študijske obveznosti (potrdilo o opravljenih obveznostih, potrdilo o zaključku študija).

Vabljeni, da se vključite v Facebook skupino "Diferencialni izpiti UP PEF", kjer boste spoznali vaše bodoče sošolce in si izmenjali informacije.


Prijava za vpis (2. stopnja)

Kandidat/-ka odda prijavo za vpis na razpisana vpisna mesta za posamezni magistrski študijski program z elektronsko vlogo na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/prijava/.

SKUPNEM UVODNEM DELU razpisa za vpis so zapisani postopki in roki z vsemi datumi za prijavo in oddajo vloge ter druge pomembne informacije glede prijave na razpis.

NAVODILA za oddajo prijave za vpis preko elektronske vloge eVŠ. 

Celoten razpis s številom razpisanih mest je na voljo tukaj: 

Razpis magistrski študij 2022/2023  


Prijava za vpis (3. stopnja)

Kandidat/-ka odda prijavo za vpis na razpisana vpisna mesta za posamezni doktorski študijski program z elektronsko vlogo na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/prijava/.

SKUPNEM UVODNEM DELU razpisa za vpis so zapisani postopki in roki z vsemi datumi za prijavo in oddajo vloge ter druge pomembne informacije glede prijave na razpis. 

NAVODILA za oddajo prijave za vpis preko elektronske vloge eVŠ.

 

Celoten razpis s številom razpisanih mest je na voljo tukaj: 

Razpis doktorski študij 2022/2023


Sofinanciranje doktorskega študija v študijskem letu 2022/2023

V študijskem letu 2022/2023 bo sofinanciranje šolnin doktorskega študija omogočeno vsem študentom Univerze na Primorskem, ki izpolnjujejo določila iz Uredbe o sofinanciranju doktorskega študija ter Merila in pogoje za sofinanciranje doktorskega študija študentom Univerze na Primorskem Universita` del Litorale.

Doktorski študentje izkažejo interes za sofinanciranje doktorskega študija s podpisom Izjave o izpolnjevanju pogojev za sofinanciranje doktorskega študija študentom UP v študijskem letu 2022/2023. Izjava je dostopna v prilogi tega obvestila oz. jo bodo študentje prejeli skupaj z vabilom za vpis na doktorske študijske programe UP.

Osnovne informacije za vse zainteresirane študente so dostopne na spletni strani UP: https://www.upr.si/si/studij/sofinanciranje-doktorskega-studija/sofinanciranje-doktorskega-studija-v-studijskem-letu-20222023, v angleškem jeziku: https://www.upr.si/en/4-study/co-funding-tuition-fees-of-public-doctoral-study-programmes/sofinanciranje-doktorskega-studija-v-studijskem-letu-20222023.


Rok za oddajo vlog je bil do vključno ponedeljka, 3. 10. 2022.

Kontakt:
Laura Šušteršič Zorn -  in T: +386 5 611 75 23 (za specifična vprašanja o sofinanciranju)
Referati posameznih fakultet (za splošne informacije o vpisu)

 

SLO: Izjava sofinanciranje 2022

ANG: Satement of eligibility_cofunding tuition fees 2022

SLO: Merila-sofinanciranje-dr-studija_slov

ANG: Merila-sofinanciranje-dr-studija_ang

 

Podiplomski študijski programi 3. stopnje


Vabljeni, da:

 

icon open book

Novice

11. jan. | Novice

Dobrodelna akcija: Alzheimerjev zemljevid srčnosti

Novo leto, nove dobrodelne akcije. In prva letošnja dobrodelna akcija, čudovita dobrodelna akcija Alenke Veber Alzheimerjev zemljevid srčnosti, ki je zasnovana po zgledu podobnih dobrodelnih akcij iz tujine, in katero sem razširila na vso Slovenijo, je že tu. Gre za akcijo pisanja razglednic srčnosti, ki lahko s svojimi motivi obudijo spomine in prebudijo zgodbo osebam z demenco.

11. jan. | Novice

Nagradni natečaj: Prisluhni in pomagaj

Sama zelo rada pišem. Nazadnje sem napisala dve pesmi, katerih namen je spodbujanje otrok k zbiranju zamaškov in starega papirja. Ker vem, da je tudi med vami veliko takih, ki radi pišete, ki dobro pišete, vas želim spodbuditi k sodelovanju v dveh nagradnih natečajih na temo Prisluhni in pomagaj, katerih namen je ne le povezati vse generacije s to, tako človeško temo neprecenljive vrednosti, temveč tudi ob koncu leta ustvariti knjigo, katere soavtorji lahko postanete prav vi, s svojim edinstvenim prispevkom o pomoči drugim, solidarnosti, ljubezni do sočloveka.

11. jan. | Novice

XXI. nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu je objavil XXI. Nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu. Skozi leta je prispelo že več kot 370 različnih zaključnih nalog, v katerih so mladi diplomanti, magistranti in doktoranti raziskovali stvarnost naših rojakov, ki živijo v vseh štirih sosednjih, kot tudi mnogih drugih državah na vseh celinah. Predstavljali so bogato bero njihovih aktivnosti, razčlenjevali organiziranost, mnogokrat pa tudi odpirali pomembna vprašanja in opozarjali na izzive, s katerimi se soočajo Slovenci zunaj meja domovine.

icon arrow more

Dogodki

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more