Mnenja študentov in diplomantov

Izjave glede študija na fakulteti
 
Študij na UP PEF je zabaven, kot je zabavno delo z otroki. Če želiš postati vzgojitelj ali učitelj, si se vpisal na pravo fakulteto. Sama imam na fakulteto lepe spomine. Klima med študenti in profesorji je pozitivna, na fakulteti vladajo sproščenost, dobra povezanost in ustvarjalnost.
Polona Žorž

Na UP PEF sem preživela 5 čudovitih študijskih let. Študij na tej fakulteti poteka v sproščenem okolju, s prijaznimi profesorji, ki jim je mar za študente. Študentom je omogočeno sodelovanje v Študentskem svetu in drugih obštudijskih aktivnostih. Če imate radi otroke in poučevanje, ste ustvarjalni in se radi družite, je ta fakulteta prava izbira za vas.
Anastassia Kaliada

Za vse, ki jih poučevanje in vzgoja veselita, je študij na UP PEF zelo prijeten. Profesorji se trudijo, da bi ugodili željam študentom, so na razpolago za pogovor in si želijo čim večje prisotnosti in aktivnosti tudi s strani študentov. Predavanja, vaje in seminarji so kvalitetni in koristni ter z redno prisotnostjo izpiti ne predstavljajo večjih problemov.
Tina Skrt

...................................................................................................................................................
Izjavi glede obštudijskih dejavnosti

Obštudijsko dejavnost na fakulteti izvaja predvsem Študentski svet UP PEF. Člani Študentskega sveta se med seboj odlično razumemo in organiziramo različne dogodke, kot so zaključni piknik, delavnice, gostujoča predavanja, brucovanje in tudi izlete. Posledično smo študentje na fakulteti vedno bolj povezani. Postani tudi ti novi član Študentskega sveta UP PEF, ker je to najboljša izkušnja v študentskem življenju. Se vidimo!
Študentski svet UP PEF

Študij v Kopru mi omogoča tudi sodelovanje pri Akademskem pevskem zboru Univerze na Primorskem (APZ UP). Menim, da je petje v APZ UP kot vzpon na Triglav. Začetek poti je še nekoliko zaspan, ampak optimističen. Ko se prebijaš proti vrhu, te zajame nejevolja zaradi strmine in žgočega sonca, na vrhu pa ti razgled poplača vse muke. Nova prijateljstva, potovanja, nepozabni trenutki, nagrade ... so le utrinek tega razgleda, ki ga vidi vsak, ki se je kdaj pridružil APZ UP.
Aleš Gantar
 

icon open book

Novice

5. dec. | Novice

Atrij UP PEF: Hladilnik toplega srca

Radio Capris organizira že tradicionalno akcijo Hladilnik dobrega srca, s katero pomagajo družinam v stiki (v obalno-kraški regiji). Sodelovanje UP in Radia Capris uspešno poteka že vrsto let, z njimi smo posebno povezani na dogodkih za študente (Orientation days in ŠtartUP), akcija pa povezuje širšo skupnost, zato smo se odzvali vabilu k sodelovanju v akciji.

5. dec. | Novice

Učilnica za življenje: Usposabljanje za učitelje ter študente pedagoških smeri

Z veseljem vas vabimo na večdnevno usposabljanje za učitelje srednjih in osnovnih šol ter študente pedagoških smeri, ki si želijo izkusiti tehnike facilitacije in poglobljeno razmisliti o trajnosti.

4. dec. | Novice

Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem dosegla nov razvojni mejnik na področju visokošolske didaktike

V petek, 1. decembra 2023, so na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem potekali trije dogodki s področja visokošolske didaktike.

icon arrow more

Dogodki