Sindikati UP

SVIZ UP

Cankarjeva ulica 5
6000 Koper
http: www.sviz.si
e- naslov: sviz@upr.si

Zaposleni, ki se želijo včlaniti v SVIZ UP, pošljejo izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo na elektronski naslov sviz@upr.si.

Sindikalni zaupnik SVIZ UP:  doc. dr. Ivan Lešnik  

Izvršilni odbor:  dr. Mateja Marovič (UP PEF), dr. Ivan Lešnik (UP PEF), Tina Kadunec.  

Nadzorni odbor:  Sanjin Pobega (UP FHŠ), Iris Skrt (Rektorat UP), Ines Ugrin Filipič (UP PEF).

Obvestila, sporočila in druge informacije vezane na sindikalne aktivnosti SVIZ UP bodo člani in članice SVIZ prejemali po e-pošti. Aktualne novice, informacije in dokumenti vezani na sindikat pa so dostopni na uradni spletni strani SVIZ-a www.sviz.si.

 

VSS sindikat UP

Titov trg 4
6000 Koper
e-naslov: sup@sindikat-vss.si

Sindikat je bil ustanovljen na ustanovnem zboru 29. 5. 2012.

Predsednica SUP:
dr. Elizabeta Zirnstein

icon open book

Novice

16. nov. | Novice

Prva EKO fakulteta na Univerzi na Primorskem

V atriju Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete je danes zaplapola zelena zastava EKO šole. Gre za edino javno in mednarodno priznanje slovenskim šolam za okoljevarstveno delovanje. Podpis EKO listine, ki je zadnji od sedmih korakov do naziva EKOšola, ponazarja zavezo, da se bodo vsi, ki študirajo oz. delajo na fakulteti, ravnali kar se da EKO .

16. nov. | Novice

Za naj prostovoljko nominirana tudi sodelavka Danijela Horvat Samardžija

Pred kratkim je v protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega potekala prireditev Naj prostovoljec Mestne občine Koper 2022. Občina se je skupaj z Združenjem za promocijo prostovoljstva Slovenska filantropija zahvalila vsem prostovoljcem za njihovo delo. Med nominiranci je bila tudi sodelavka, višja predavateljica Danijela Horvat Samardžija, ki trenutno vabi k izdelovanju voščilnic, ki jih lahko prinesete v atrij fakultete.

15. nov. | Novice

Matjaž Juhart je prejel Jabolko navdiha

Jabolko navdiha je priznanje, ki ga posameznikom, skupinam ali projektom od leta 2013 podeljuje Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije. Sinoči ga je prejel Matjaž Juhart, sekretar Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije in predavatelj na naši fakulteti ter idejni oče vpisa slovenskega znakovnega jezika v Ustavo Republike Slovenije.

icon arrow more

Dogodki