Praksa

Letni program pedagoške prakse in praktičnega usposabljanja

Senat Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete je na svoji 8. dopisni seji ki je potekala v petek, 29. septembra 2023, pod 1. Točko dnevnega reda b) Sprejem Letnega programa prakse za študijsko leto 2023/2024, sprejel:

Letni program prakse za študijsko leto 2023/2024

 

 

Koordinatorji prakse

Za posamezne študijske programe 1. in 2. stopnje je dekanja UP PEF, prof. dr. Mara Cotič, izdala

 

Glavni koordinator pedagoške prakse na UP PEF je za čas trajanja mandata prof. dr. Amalija Žakelj, prodekanja za študijske zadeve UP PEF. Administrativno podporo glavnemu koordinatorju v zvezi z organizacijo in izvedbo pedagoške prakse nudi Služba za izobraževanje (Samostojni strokovni delavec za študijske zadeve Kristjan Hrvatin ter Vodja Službe za študijske zadeve Lučka Gregorič Bolje). 

 

icon open book

Novice

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

10. apr. | Novice

Obeležili smo teden vode

Od 22. do 29. marca 2029 je na UP PEF potekal Teden vode

icon arrow more

Dogodki