33. številka revije Oddelka za pedagogiko Filozofske fakultete Univerze v Novem Sadu

datum: 28.03.2024

kategorija: Za zaposlene

Izšla bo 33. številka revije Oddelka za pedagogiko Filozofske fakultete Univerze v Novem Sadu, ki zaposlene UP PEF vabi k sodelovanju.

Rok za oddajo prispevko je 15. junij 2024. Prispevki, prejeti po tem roku, bodo vstopili v recenzentski postopek in bodo, če bodo pozitivno ocenjeni, dodeljeni za naslednje številke.

Predlogi besedil morajo biti napisani v skladu z navodili za avtorje (na voljo v srbskem in angleškem jeziku), ki jih najdete tukaj.

Prispevki se oddajo izključno v elektronski obliki prek spletne strani revije (https://zop.ff.uns.ac.rs/index.php/zop/submissions), z obvezno predhodno registracijo novih avtorjev.

Revija Oddelka za pedagogiko objavlja izvirne znanstvene in pregledne članke s pedagoško tematiko. Cilj je omogočiti dostop do raziskav o aktualnih vprašanjih s področja vzgoje in izobraževanja multidisciplinarnemu, nacionalnemu in mednarodnemu bralstvu. Revija Zbornik Oddelka za pedagogiko je na voljo v odprtem dostopu: https://zop.ff.uns.ac.rs/index.php/zop/index

 

icon open book

Novice

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

10. apr. | Novice

Obeležili smo teden vode

Od 22. do 29. marca 2029 je na UP PEF potekal Teden vode

icon arrow more

Dogodki