Javni poziv kandidatom za vpis v register strokovnjakov

datum: 10.07.2023

kategorija: Za zaposlene

Spoštovani,

 

na Nacionalni agenciji za kakovost v visokem šolstvu smo pripravili Javni poziv kandidatom za vpis v register strokovnjakovki je od 20. junija 2023 objavljen na naši spletni.

Strokovnjakinje in strokovnjaki agencije so med ključnimi deležniki, s katerimi skupaj, tako vi kot mi, sooblikujemo kakovost v visokem šolstvu. Skupina strokovnjakov/inj v postopku akreditacij in evalvacij zavodov ter študijskih programov pri ocenjevanju odigra osrednjo vlogo, zato je izjemno pomembno, da takšno vlogo prevzema strokovno podkovan in zavzet kader. Da bi to lahko čim bolje uresničili, vas prijazno prosimo, da nam pri pozivu pomagate.

Nedvomno lahko veliko prispevate s tem, da informacijo o pozivu razširite med svoje zaposlene ter med študente in študentke (ki so prav tako obvezni del skupine strokovnjakov/inj), morebitne kandidatke in kandidate, o katerih menite, da bi se nam lahko pridružili, pa posebej nagovorite oziroma spodbudite h kandidaturi. Prijave sprejemamo na .

 

Za agencijo, pa tudi za naše skupno delo bi bila vsakršna pomoč zelo dragocena, zato se vam za morebitni prispevek vnaprej iskreno zahvaljujemo.

 

Lep pozdrav,

NAKVIS

 

icon open book

Novice

27. sep. | Novice

Vabilo na preizkusno predavanje

Obveščamo vas, da bo imela dr. Anita Sila, kandidatka za izvolitev v naziv visokošolska učiteljica – docentka za področje Angleščina v izobraževanju in znanstveni naziv znanstvena sodelavka v sredo, 4. oktobra 2023, ob 13. uri.

27. sep. | Novice

Vabilo na 1. spletni seminar projekta GREEN4VIP

Pedagoška fakulteta, Univerze na Primorskem kot partner projekta organizira 1. SPLETNI SEMINAR, v sklopu katerega bomo predstavili smernice z naslovom Okoljska vzgoja s STEAM pristopom za predšolske otroke z okvaro vida za vzgojitelje, ki so nastale v prvem delu projekta.

25. sep. | Novice

Dodatni razpis za mobilnost študentov Erasmus+ 2023/2024 - študij

Univerza na Primorskem objavlja dodatni razpis za mobilnost študentov v okviru programa Erasmus+ za namen študija v tujini v študijskem letu 2023/2024.

icon arrow more

Dogodki