Nova spoznanja v reviji Vzgoja - prispevajte svoj članek

datum: 03.08.2022

kategorija: Za zaposlene

Septembrska številka revije Vzgoja je v pripravi.

Spoštovani,

pripravljamo septembrsko številko revije Vzgoja, to je revija za učitelje, vzgojitelje in starše, ki izhaja štirikrat letno.

V reviji imamo tudi rubriko Nova spoznanja, v kateri nekaj prostora namenimo zanimivim novim diplomskim, magistrskim in doktorskim nalogam. Gre za objavo kratkega povzetka dela, ki ga avtor pripravi sam. Objavimo prispevek v dolžini cca. 1000 do 1500 znakov skupaj s presledki. Torej kratko in jedrnato, toliko, da vzbudi zanimanje in poda glavno sporočilo.

Rok za oddajo prispevka je 12. avgust 2022

Veseli bomo, če našo prošnjo posredujete diplomantom/magistrom/doktorjem, da pripravijo predstavitev svojega dela.

V pomoč nam bo, če nam pošljete elektronski naslov katere od kolegic ali kolegov profesoric ali profesorjev mentoric/mentorjev, ki bi našo prošnjo lahko razširili še med svoje študentke in študente.

Želim Vam prijetno poletje v dobri družbi.

Tatjana Fajdiga za uredništvo revije Vzgoja
____________________________________
DKPS, Vzgoja, Rožna ulica 2, 1000 Ljubljana
www.revija-vzgoja.sigmail.com

icon open book

Novice

28. sep. | Novice

V Mostarju sestanek projekta InAMath

Med 21. in 24. 9. 2022 je v Mostarju potekal projektni sestanek partnerjev, ki sodelujejo pri Erasmus projektu InAMath (An interdisciplinary approach to mathematical education)

28. sep. | Novice

Vizualna pismenost kot predmet teoretskih raziskovanj

Akademija za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani je v torek na naši fakulteti izvedla konferenco o vizualni pismenosti kot predmetu teoretskih raziskovanj.

26. sep. | Novice

Prvi študijski dan in pozdrav brucem

Dragi bruci in študentke ter študenti UP PEF, skupaj z vami se veselimo začetka študijskega leta. Da bo čim bolj enostaven objavljamo program. V okviru pozdrava brucem UP PEF boste bruci prejeli vse osnovne informacije. Predavanja, vaje in seminarji v okviru študija se pričnejo 3. oktobra 2022.

icon arrow more

Dogodki