ObvestilaOBVESTIILA PAI

Zbrano dne 07.12.2022 ob 14:05


Število vseh obvestil: 6

1. obvestilo: 05.12.2022 - Javni razpis študijskih pomoči za subvencioniranje šolnin za nadaljnje izobraževanje strokovnih delavcev v študijskem letu 2022-23

2. obvestilo: 05.12.2022 - Prijava na izpit iz predmeta Didaktika (PAI)

3. obvestilo: 28.10.2022 - Priznavanje formalno in neformalno pridobljenega znanja udeležencev študijskega programa Pedagoško-andragoško izobraževanje

4. obvestilo: 28.07.2021 - Prijava in odjava na izpit

5. obvestilo: 28.07.2021 - Prijava v e-okolje in ZOOM povezave predavanj

6. obvestilo: 28.07.2021 - Obvestilo glede spremembe e-pošteJavni razpis študijskih pomoči za subvencioniranje šolnin za nadaljnje izobraževanje strokovnih delavcev v študijskem letu 2022-23
Datum: 05.12.2022

Pozdravljeni,

obveščamo vas, da je na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport objavljen Javni razpis študijskih pomoči za subvencioniranje šolnin za nadaljnje izobraževanje strokovnih delavcev v študijskem letu 2022-23. Rok prijave je 5. 1. 2023.

Razpisna dokumentacija je dostopna na povezavi: https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/javni-razpis-studijskih-pomoci-za-subvencioniranje-solnin-za-nadaljnje-izobrazevanje-strokovnih-delavcev-v-studijskem-letu-2022-23/

Lep pozdrav,

Služba za izobraževanje

Prijava na izpit iz predmeta Didaktika (PAI)
Datum: 05.12.2022

Pozdravljeni,

obveščamo vas, da so obajvljeni izpitni roki za predmet Didaktika (PAI). Vljudno vas prosimo, da se na izpit prijavite preko sistema ŠIS.

Lep pozdrav,

Služba za izobraževanje

Priznavanje formalno in neformalno pridobljenega znanja udeležencev študijskega programa Pedagoško-andragoško izobraževanje
Datum: 28.10.2022

Za priznavanje izpita mora udeleženec študijskega programa za izpopolnjevanje Pedagoško-andragoško izobraževanje oddati izpolnjeno vlogo (obrazec) za priznavanje formalno pridobljenega znanja in spretnosti, vlogi pa priložiti potrdilo o opravljenih izpitih in učni načrt predmeta, ki bi ga želel uveljavljati.

Za priznavanje pedagoške prakse pa mora udeleženec oddati vlogo za priznavanje neformalno pridobljenega znanja in spretnosti. Nujna priloga je potrdilo delodajalca o zaposlitvi, na katerem mora biti navedeno delovno mesto, časovna opredelitev (od-do) zasedanja le-tega in krajšim opisom delovnih nalog.

Obe vlogi sta dostopni tukaj: Ceniki in obrazci - Študijski programi za izpopolnjevanje - Vseživljenjsko učenje (upr.si).

Vlogo z vso dokumentacijo udeleženec pošlje na e-naslov lucka.gregoricbolje@pef.upr.si. Dokumentacijo najprej pregleda nosilec predmeta/koordinator programa, njegovo mnenje o priznanju izpita/prakse pa nato potrdi še pristojna komisija, ki o tem izda odločbo. Če je udeležencu izpit/praksa priznan/a v celoti, se ocena v indeks vpiše po izdani odločbi.

Postopek priznavanja formalno in neformalno pridobljenega znanja in spretnosti je plačljiv po uradnem ceniku UP PEF.

Prijava in odjava na izpit
Datum: 28.07.2021

Pozdravljeni,

v zvezi s prijavami in odjavami na izpit preko sistema ŠIS, bi vas radi spomnili, da se za posamezni izpit morate prijaviti najkasneje peti dan pred razpisanim izpitnim rokom, odjavite se pa lahko 3 dni pred izpitom. V primeru, da zamudite prijavo ali odjavo na izpitni rok, to sporočite na elektronski naslov lucka.gregoricbolje@pef.upr.si.

Lep pozdrav,

Služba za izobraževanje

Prijava v e-okolje in ZOOM povezave predavanj
Datum: 28.07.2021

Pozdravljeni,

obveščamo vas, da bodo ZOOM povezave do predavanj objavljene v portalu e-okolje, in sicer v spletni učilnici posameznih predmetov.

Na naslovu UP PEF e-učilnica (upr.si) je dosegljiva e-učilnica moodle. Dosegljiva je tudi preko ikone e-okolje na spletni strani UP PEF. V e-učilnici ima vsak predmet svoj prostor, ki ga urejajo izvajalci obveznosti pri posameznem predmetu. Poleg nalaganja datotek omogoča tudi komunikacijo z udeleženci preko forumov, oddajo izdelkov itd.

Z uporabniškim imenom in geslom (geslo je enako kot za vstop v ŠIS) se lahko prijavite v katerikoli predmet. Če je izvajalec svoj predmet drugače nastavil (če je npr. potrebno posebno geslo), se morate obrniti nanj.

V primeru težav ob prijavi v portal e-okolje, lahko pišete na elektronski naslov lucka.gregoricbolje@pef.upr.si ali pokličete na tel. št. 05/61-17-686 oz. 051 247 473.        .

Lep pozdrav,

Služba za izobraževanje

Obvestilo glede spremembe e-pošte
Datum: 28.07.2021

Spoštovani,

z dnem 5. 11. 2020 je bil vsem študentom in udeležencem programov za izpopolnjevanje Univerze na Primorskem v VIS/ŠIS dodeljen e-naslov z domeno Univerze na Primorskem @student.upr.si, ki ste ga dolžni uporabljati za vso komunikacijo z Univerzo na Primorskem. Vaš nov »univerzitetni e-naslov« je sestavljen iz vaše vpisne številke in domene @student.upr.si (npr. 12345678@student.upr.si); v VIS/ŠIS je viden pod zavihkom Moji podatki. Geslo za vaš »univerzitetni e-naslov« je isto, kot ga imate za dostop v VIS/ŠIS. Naj tudi opozorimo, da bo fakulteta odgovarjala samo na vaša elektronska sporočila, ki bodo poslana z vašega »univerzitetnega e-naslova«.

Lep pozdrav,

Univerza na Primorskem

icon open book

Novice

16. nov. | Novice

Prva EKO fakulteta na Univerzi na Primorskem

V atriju Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete je danes zaplapola zelena zastava EKO šole. Gre za edino javno in mednarodno priznanje slovenskim šolam za okoljevarstveno delovanje. Podpis EKO listine, ki je zadnji od sedmih korakov do naziva EKOšola, ponazarja zavezo, da se bodo vsi, ki študirajo oz. delajo na fakulteti, ravnali kar se da EKO .

16. nov. | Novice

Za naj prostovoljko nominirana tudi sodelavka Danijela Horvat Samardžija

Pred kratkim je v protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega potekala prireditev Naj prostovoljec Mestne občine Koper 2022. Občina se je skupaj z Združenjem za promocijo prostovoljstva Slovenska filantropija zahvalila vsem prostovoljcem za njihovo delo. Med nominiranci je bila tudi sodelavka, višja predavateljica Danijela Horvat Samardžija, ki trenutno vabi k izdelovanju voščilnic, ki jih lahko prinesete v atrij fakultete.

15. nov. | Novice

Matjaž Juhart je prejel Jabolko navdiha

Jabolko navdiha je priznanje, ki ga posameznikom, skupinam ali projektom od leta 2013 podeljuje Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije. Sinoči ga je prejel Matjaž Juhart, sekretar Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije in predavatelj na naši fakulteti ter idejni oče vpisa slovenskega znakovnega jezika v Ustavo Republike Slovenije.

icon arrow more

Dogodki