Programi profesionalnega usposabljanja

Poleg študijskih programov za izpopolnjevanje UP PEF ponuja tudi več programov profesionalnega usposabljanja, ki jih izvaja skladno z odobritvijo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije (MIZŠ). Programi so prvenstveno namenjeni posodabljanju znanja strokovnih delavcev, zaposlenih na področju vzgoje in izobraževanja.

MIZŠ bo izvajanje programov sofinanciralo na osnovi predhodno izkazanih potreb po izobraževanju strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju in v okviru finančnih zmogljivosti proračunske postavke namenjene izobraževanju učiteljev.

Več informacij o programih najdete Katalogu programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju (KATIS), ki ga upravlja Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

icon open book

Novice

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

10. apr. | Novice

Obeležili smo teden vode

Od 22. do 29. marca 2029 je na UP PEF potekal Teden vode

icon arrow more

Dogodki