Pridruži se T4EU tednu med 22. in 24. majem kot prostovljec_ka!

datum: 15.05.2024

kategorija: Za študente

Si navdušuješ nad organizacijo dogodkov? Spoznaj ozadje dogodka T4EU tedna in se pridruži organizacijski ekipi kot prostovoljec_ka!

Dogodek “Transform4Europe: Beyond the Borders” organiziramo med 20. in 24. 5. 2024 na Univerzi na Primorskem, skupaj z Univerzo v Trstu (lokacija dogodkov je tako Koper kot Trst). Združil bo več kot 300 zaposlenih in študentov univerz članic evropske univerze Tranform4Europe, katere polnopravna članica je tudi UP.

Prostovoljce potrebujemo za dogodke, ki se bodo odvili med sredo, 22. in petkom, 24. majem 2024, v Kopru / na različnih članicah UP, ki bi nam pomagali pri:

  • izvedbi športnih in družabnih aktivnosti (glej direktno program – povezava spodaj)
  • pripravi prostora za izvedbo dogodka (predvsem v sredo (Socerb – 11:30 -13.30) in v petek (Muzejski trg – 16.00-18.00))
  • spremljanje skupin na lokacije (sreda na ŠOUP (13.30-15.00)) / četrtek do DŠD Koper na kosilo (13.00-14.00)
  • registracija udeležencev v sredo popoldan in četrtek zjutraj
  • ostalo po potrebi

Povezave:

Imaš kakršnokoli dodatno vprašanje? Ne skrbi, imeli bomo skupen sestanek pred sredo, 22. 5., kjer bomo razložili vse podrobnosti. Zaenkrat zgoraj samo okvir na katerih točkah programa bi potrebovali pomoč.

*Kontaktna oseba za organizacijo prostovoljcev je: Jelena Pilipović (Predsednica ESN Primorska) / e:

Lepo, lepo vabljen_a!

***A mogoče tebe toliko ne zanima sama organizacija in imaš prijatelja, prijateljico, ki jo? Deli informacijo! Veseli bomo tudi tovrstne pomoči.

Ekipa T4EU tedna 2024

***

Prostovoljci_T4EU___1080_x_1080_px_.png

icon open book

Novice

6. jun. | Novice

Na 8. lutkovnem PEF FESTU tudi grozljivka

5. junija je bil v Mariboru že 8. PEF FEST, tradicionalno lutkovno srečanje vseh treh pedagoških fakultet, ki ga vsako leto gosti ena od njih. Številka pred prireditvijo bi morala biti že dvomestna, pa nam jo je vmes zagodla korona. Na festivalu sta se ljubljanska in koprska fakulteti predstavili s po tremi predstavami, domačini pa kar s šestimi. Videli smo ročne, telesne, namizne, marionetne, senčne in druge lutke.

5. jun. | Novice

GDI delavnica: Zanimivi svet rastlin

V okviru projekta GDI UP 1.3: Razvoj vsebin zelenega prehoda v okviru Centra znanosti UP je bila organizirana delavnica »Spoznajmo zanimivi svet rastlin«.

4. jun. | Novice

PEFIJADA 2024: Praznik druženja, športa in zabave

PEFijada 2024 je že petič združila študente in zaposlene z vseh slovenskih pedagoških fakultet ter sorodnih fakultet iz Pulja, Reke in Užic. Letos je dogodek, ki se je odvijal na lepi plaži Sv. Katarina v Ankaranu ter nogometnem in odbojkarskem igrišču, organizirala Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem (UP PEF).

icon arrow more

Dogodki