Iščemo prostovoljce/ko za varstvo otrok

datum: 09.05.2024

kategorija: Za študente

Potrebujemo vašo pomoč!


Iščemo prostovoljce, ki bi pomagali pri skrbi za otroke v petek, 14. junija, in soboto, 15. junija, po 3 ure dopoldan in 3 ure popoldan. Otroci bodo razdeljeni v skupine do šest otrok, idealno bi bilo, če bi lahko na skupino imeli vsaj štiri prostovoljce. Sočasno v prostorih poleg konference bo organizirano polno zanimivih aktivnosti, od lutkovnih in glasbenih predstav, do obiska gasilcev in policajev.

icon open book

Novice

6. jun. | Novice

Na 8. lutkovnem PEF FESTU tudi grozljivka

5. junija je bil v Mariboru že 8. PEF FEST, tradicionalno lutkovno srečanje vseh treh pedagoških fakultet, ki ga vsako leto gosti ena od njih. Številka pred prireditvijo bi morala biti že dvomestna, pa nam jo je vmes zagodla korona. Na festivalu sta se ljubljanska in koprska fakulteti predstavili s po tremi predstavami, domačini pa kar s šestimi. Videli smo ročne, telesne, namizne, marionetne, senčne in druge lutke.

5. jun. | Novice

GDI delavnica: Zanimivi svet rastlin

V okviru projekta GDI UP 1.3: Razvoj vsebin zelenega prehoda v okviru Centra znanosti UP je bila organizirana delavnica »Spoznajmo zanimivi svet rastlin«.

4. jun. | Novice

PEFIJADA 2024: Praznik druženja, športa in zabave

PEFijada 2024 je že petič združila študente in zaposlene z vseh slovenskih pedagoških fakultet ter sorodnih fakultet iz Pulja, Reke in Užic. Letos je dogodek, ki se je odvijal na lepi plaži Sv. Katarina v Ankaranu ter nogometnem in odbojkarskem igrišču, organizirala Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem (UP PEF).

icon arrow more

Dogodki