Srečanje za odhodne študente: Iskanje udobnega doma v tujini z Erasmus Play!

datum: 06.05.2024

kategorija: Za študente

Vabimo vas na Zoom srečanje, namenjeno vsem odhodnim študentom, ki se v prihajajočem akademskem letu 2024/2025 odpravljate na mednarodno izmenjavo! Vsebina srečanja bo iskanje nastanitev v tujini, saj dobro vemo, kako zahtevno to lahko postane.

Z veseljem vam sporočamo, da se nam bo pridružil predstavnik Erasmus Play plaftorme, ki bo delil koristne nasvete in informacije o iskanju udobnega doma v tujini.

Vabljeni, da se nam pridružite v ponedeljek, 13. maja ob 13.00, ZOOM. Predvidoma bo srečanje trajalo približno 30 minut. Povezavo do Zoom srečanja najdete tukaj – link do povezave.

V primeru ne delovanja linka vam posredujem: Meeting ID: 835 0733 9262 in Geslo: 129209.

Linki: https://erasmusplay.com/en/ https://upr-si.zoom.us/j/83507339262?pwd=WlVTcHVOaG02elljMzkwL1c5TFRrZz09

 

Se že veselimo vaše udeležbe!

Mednarodna služba UP

icon open book

Novice

6. jun. | Novice

Na 8. lutkovnem PEF FESTU tudi grozljivka

5. junija je bil v Mariboru že 8. PEF FEST, tradicionalno lutkovno srečanje vseh treh pedagoških fakultet, ki ga vsako leto gosti ena od njih. Številka pred prireditvijo bi morala biti že dvomestna, pa nam jo je vmes zagodla korona. Na festivalu sta se ljubljanska in koprska fakulteti predstavili s po tremi predstavami, domačini pa kar s šestimi. Videli smo ročne, telesne, namizne, marionetne, senčne in druge lutke.

5. jun. | Novice

GDI delavnica: Zanimivi svet rastlin

V okviru projekta GDI UP 1.3: Razvoj vsebin zelenega prehoda v okviru Centra znanosti UP je bila organizirana delavnica »Spoznajmo zanimivi svet rastlin«.

4. jun. | Novice

PEFIJADA 2024: Praznik druženja, športa in zabave

PEFijada 2024 je že petič združila študente in zaposlene z vseh slovenskih pedagoških fakultet ter sorodnih fakultet iz Pulja, Reke in Užic. Letos je dogodek, ki se je odvijal na lepi plaži Sv. Katarina v Ankaranu ter nogometnem in odbojkarskem igrišču, organizirala Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem (UP PEF).

icon arrow more

Dogodki