Alumni pisarna UP zaposli dva diplomanta UP

datum: 26.04.2024

kategorija: Za študente

Univerza na Primorskem je v letu 2023 vzpostavila novo Alumni pisarno, osrednjo točko sodelovanja Univerze z okoljem in stičišče novih projektov Univerze.

Delo bo vsebinsko zelo kreativno in raznoliko.

    Zahtevana izobrazba: zaključen magistrski študijski program 2. stopnje Drugi pogoj za zasedbo: član Alumni UP Delovne izkušnje: najmanj 3 leta delovnih izkušenj na področju izobrazbe Število delovnih mest: 2

Rok prijave: 1. maj 2024

Postanite del mlade in kreativne ekipe in soustvarjajte nove oblike sodelovanja v družbi prihodnosti! Ker je naša Univerza vpeta v mednarodno okolje, so pozicije odprte tudi za kandidate iz drugih držav, delovni jezik pa je angleščina.

icon open book

Novice

6. jun. | Novice

Na 8. lutkovnem PEF FESTU tudi grozljivka

5. junija je bil v Mariboru že 8. PEF FEST, tradicionalno lutkovno srečanje vseh treh pedagoških fakultet, ki ga vsako leto gosti ena od njih. Številka pred prireditvijo bi morala biti že dvomestna, pa nam jo je vmes zagodla korona. Na festivalu sta se ljubljanska in koprska fakulteti predstavili s po tremi predstavami, domačini pa kar s šestimi. Videli smo ročne, telesne, namizne, marionetne, senčne in druge lutke.

5. jun. | Novice

GDI delavnica: Zanimivi svet rastlin

V okviru projekta GDI UP 1.3: Razvoj vsebin zelenega prehoda v okviru Centra znanosti UP je bila organizirana delavnica »Spoznajmo zanimivi svet rastlin«.

4. jun. | Novice

PEFIJADA 2024: Praznik druženja, športa in zabave

PEFijada 2024 je že petič združila študente in zaposlene z vseh slovenskih pedagoških fakultet ter sorodnih fakultet iz Pulja, Reke in Užic. Letos je dogodek, ki se je odvijal na lepi plaži Sv. Katarina v Ankaranu ter nogometnem in odbojkarskem igrišču, organizirala Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem (UP PEF).

icon arrow more

Dogodki