Anketni vprašalnik o STUDO APP

datum: 08.04.2024

kategorija: Za študente

Na UP smo pripravili kratek anketni vprašalnik za vse študente Univerze na Primorskem. Vaše povratne informacije nam bodo znatno pomagale oceniti stanje uporabe aplikacije STUDO ter na podlagi odgovorov pripraviti kratko analizo uporabnosti & učinkovitosti aplikacije.


Prosimo za vaših 2-3 min časa.  
Izpolnite ANKETNI VPRAŠALNIK:   https://forms.office.com/e/Gk2gq4KKGp

V kolikor imate kakšno vprašanje, predlog, sugestijo nam pišite na (Služba za komuniciranje). 

 

icon open book

Novice

6. jun. | Novice

Na 8. lutkovnem PEF FESTU tudi grozljivka

5. junija je bil v Mariboru že 8. PEF FEST, tradicionalno lutkovno srečanje vseh treh pedagoških fakultet, ki ga vsako leto gosti ena od njih. Številka pred prireditvijo bi morala biti že dvomestna, pa nam jo je vmes zagodla korona. Na festivalu sta se ljubljanska in koprska fakulteti predstavili s po tremi predstavami, domačini pa kar s šestimi. Videli smo ročne, telesne, namizne, marionetne, senčne in druge lutke.

5. jun. | Novice

GDI delavnica: Zanimivi svet rastlin

V okviru projekta GDI UP 1.3: Razvoj vsebin zelenega prehoda v okviru Centra znanosti UP je bila organizirana delavnica »Spoznajmo zanimivi svet rastlin«.

4. jun. | Novice

PEFIJADA 2024: Praznik druženja, športa in zabave

PEFijada 2024 je že petič združila študente in zaposlene z vseh slovenskih pedagoških fakultet ter sorodnih fakultet iz Pulja, Reke in Užic. Letos je dogodek, ki se je odvijal na lepi plaži Sv. Katarina v Ankaranu ter nogometnem in odbojkarskem igrišču, organizirala Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem (UP PEF).

icon arrow more

Dogodki