Center za jezike Univerze na Primorskem vabi k vpisu na jezikovne tečaje

datum: 05.04.2024

kategorija: Za študente

Center za jezike Univerze na Primorskem omogoča učenje kar sedmih jezikov na začetni in nadaljevalni ravni. Tečaji, ki jih v celoti izvajajo prek spleta, so zasnovani tako, da se jezika naučite na hiter, učinkovit in zabaven način. Prijave se zbirajo do vključno ponedeljka, 15. aprila.

jezikovni_te__aji.JPG

 

Na voljo so tečaji sedmih jezikov, in sicer angleščine, arabščine, francoščine, italijanščine, nemščine, ruščine in španščine.

V svetu, ki postaja vse bolj povezan, je znanje tujih jezikov ključnega pomena za uspeh in rast v poslovnem svetu. Znanje tujega jezika vam omogoča boljšo komunikacijo z mednarodnimi partnerji, strankami in kolegi, kar lahko privede do novih poslovnih priložnosti.

Tečaj je prava izbira za vse, ki se jezika še niso učili ali so se ga učili pred mnogimi leti in bi zdaj želeli obnoviti svoje znanje. Prav tako je tečaj odlična priložnost za tiste, ki želijo nadaljevati z učenjem jezika.

Izkušeni predavatelji, ki delujejo v akademskem okolju, bodo poskrbeli za interaktivne in dinamične učne izkušnje, ki bodo pripomogle k napredku v učenju jezika.

Tečaj v celoti izvajajo na spletu in predstavlja kombinacijo srečevanj z učiteljem ter individualnega dela z računalniškim programom. Na koncu vsakega srečanja udeleženci prejmejo navodila za individualno delo, s katerim pospešujete svoj napredek. Tečaj obsega tematike, ki udeležence spodbujajo, da gradijo vse štiri jezikovne spretnosti, in sicer branje, razumevanje ustnih sporočil, pisanje in govorjenje.

Program za individualno online učenje temelji na metodah, ki so zasnovane tako, da pomagajo hitro in jasno obvladati tuj jezik. Predvidenih je 30 ur predavanj s predavateljem in 30 ur s programom za učenje jezikov.

Ob koncu tečaja udeleženci prejmejo javno veljaven certifikat ravni SEJO o doseženi stopnji znanja jezika.

Cena tečaja za zaposlene, študente in alumne Univerze na Primorskem znaša 396 evrov, za ostale udeležence pa 440 evrov.

Center za jezike UP zainteresirane vabi, da svojo prijavnico na tečaj oddajo prek spletnega obrazca.

icon open book

Novice

6. jun. | Novice

Na 8. lutkovnem PEF FESTU tudi grozljivka

5. junija je bil v Mariboru že 8. PEF FEST, tradicionalno lutkovno srečanje vseh treh pedagoških fakultet, ki ga vsako leto gosti ena od njih. Številka pred prireditvijo bi morala biti že dvomestna, pa nam jo je vmes zagodla korona. Na festivalu sta se ljubljanska in koprska fakulteti predstavili s po tremi predstavami, domačini pa kar s šestimi. Videli smo ročne, telesne, namizne, marionetne, senčne in druge lutke.

5. jun. | Novice

GDI delavnica: Zanimivi svet rastlin

V okviru projekta GDI UP 1.3: Razvoj vsebin zelenega prehoda v okviru Centra znanosti UP je bila organizirana delavnica »Spoznajmo zanimivi svet rastlin«.

4. jun. | Novice

PEFIJADA 2024: Praznik druženja, športa in zabave

PEFijada 2024 je že petič združila študente in zaposlene z vseh slovenskih pedagoških fakultet ter sorodnih fakultet iz Pulja, Reke in Užic. Letos je dogodek, ki se je odvijal na lepi plaži Sv. Katarina v Ankaranu ter nogometnem in odbojkarskem igrišču, organizirala Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem (UP PEF).

icon arrow more

Dogodki