Opomnik: Razpis za študente UP za obiskovanje študijskih predmetov v okviru Tedna T4EU

datum: 04.04.2024

kategorija: Za študente

UP v okviru evropske univerze Transform4Europe (T4EU) objavlja Javni razpis za obiskovanje študijskih predmetov v okviru tedna T4EU za študente UP v študijskem letu 2024/2025 (klik za PRENOS). 



UP v sodelovanju z Univerzo v Trstu organizira T4EU teden / T4EU Week, ki bo potekal od 20. do 24. maja 2024 in v okviru katerega bodo študenti lahko obiskovali enega od osmih predmetov ter po uspešno opravljenem preizkusu znanja pridobili 3 ECTS kreditne točke:

Vse informacije o ponujenih predmetih so na voljo (tudi) TUKAJ

Predmeti se bodo izvajali v angleškem jeziku. Vsak predmet bo potekal tako v živo kot prek spleta. V živo bo izveden v okviru tedna T4EU, spletni del pa bo potekal pred tem tednom ali po njem.

KDO SE LAHKO PRIJAVI?

Študenti Univerze na Primorskem (UP), ki imajo status rednega ali izrednega študenta na dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih UP.

ODDAJA PRIJAVE

Študenti oddajo PRIJAVNI BRAZEC, ki vključuje MOTIVACIJSKO PISMO V ANGLEŠKEM JEZIKU,  na >>> naslednji povezavi <<<. 

V prijavi lahko študenti po vrstnem redu razvrstijo tri (3) predmete, ki se bodo izvajali v okviru tedna T4EU in bi se jih želeli udeležiti.

Rok za oddajo prijave: 9. april 2024.

Preberi >> RAZPIS << in se prijavi na T4EU teden!

icon open book

Novice

6. jun. | Novice

Na 8. lutkovnem PEF FESTU tudi grozljivka

5. junija je bil v Mariboru že 8. PEF FEST, tradicionalno lutkovno srečanje vseh treh pedagoških fakultet, ki ga vsako leto gosti ena od njih. Številka pred prireditvijo bi morala biti že dvomestna, pa nam jo je vmes zagodla korona. Na festivalu sta se ljubljanska in koprska fakulteti predstavili s po tremi predstavami, domačini pa kar s šestimi. Videli smo ročne, telesne, namizne, marionetne, senčne in druge lutke.

5. jun. | Novice

GDI delavnica: Zanimivi svet rastlin

V okviru projekta GDI UP 1.3: Razvoj vsebin zelenega prehoda v okviru Centra znanosti UP je bila organizirana delavnica »Spoznajmo zanimivi svet rastlin«.

4. jun. | Novice

PEFIJADA 2024: Praznik druženja, športa in zabave

PEFijada 2024 je že petič združila študente in zaposlene z vseh slovenskih pedagoških fakultet ter sorodnih fakultet iz Pulja, Reke in Užic. Letos je dogodek, ki se je odvijal na lepi plaži Sv. Katarina v Ankaranu ter nogometnem in odbojkarskem igrišču, organizirala Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem (UP PEF).

icon arrow more

Dogodki