UPgrade - razširi svoje znanje!

datum: 02.04.2024

kategorija: Za študente

Že veš kam naprej? Poznaš vse svoje možnosti? Si željan novega znanja, pa se ti zdi, da si za študij že prestar? Pridi in se pozanimaj! 

UPgrade_2024.jpg

Univerza na Primorskem pripravlja že drugi sejem magistrskih in doktorskih študijskih programov “UPgrade! - razširi svoje znanje”, ki bo potekal v sredo, 17 aprila 2024, med 11. in 17. uro na Muzejskem trgu v Kopru, ob UP FAMNIT.  

Na dogodku, ki bo ponujal mnogo več kot le predstavitev študijskih programov 2. in 3. stopnje študija, boste lahko obiskovalci pridobili informacije tudi o

  • mednarodnih izmenjavah, vpisnih pogojih in postopkih, pomembnosti kompetenc, možnostih nadaljevanja kariere na UP in razlogih, zakaj se za odločiti za študij ob delu tudi v kasnejših letih. 

Od 15. ure dalje pa ti bodo na različnih pogovornih točkah na voljo študentje, Alumni in zaposleni, s katerimi lahko ob kavi poklepetaš o njihovih izkušnjah in vtisih ter se tako lažje odločiš za nadaljevanje. S teboj bodo poklepetali o:

  • vzporednem študiju, popolni menjavi smeri, delni menjavi smeri - pridobivanju drugih kompetenc, ponovnem vpisu na isto stopnjo študija po pridobljeni diplomi, delu mladega raziskovalca na UP delu v strokovnih službah UP študiju v zrelilh letih ter dokončanju študija po tem, ko ti manjka zgolj še zapis diplome/zaključne naloge.

Kava in ekipa te čakata!


Več informacij o

icon open book

Novice

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

10. apr. | Novice

Obeležili smo teden vode

Od 22. do 29. marca 2029 je na UP PEF potekal Teden vode

icon arrow more

Dogodki