Center vojaških šol Slovenske vojske vabi na tabor

datum: 28.03.2024

kategorija: Za študente

Ministrstvo za obrambo tudi v letošnjem letu organizira dvotedenski Vojaški tabor 2024 na Bohinjski Beli, ki se ga lahko brezplačno udeležijo študentke in študenti. Tabor izvaja Center vojaških šol Slovenske vojske, ki tudi izdela kakovosten in strokoven program. 

Tabor po obsežnosti vsebin omogoča pridobitev 5 KT (ECTS) in med drugim zajema zanimive, dinamične in adrenalinske vsebine, ki so koristne tudi v vsakdanjem življenju.

Razpis in prijavnico lahko najdete na naslednji povezavi: https://postanivojak.si/kako-lahko-sodelujem/vojaski-tabor/  

icon open book

Novice

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

10. apr. | Novice

Obeležili smo teden vode

Od 22. do 29. marca 2029 je na UP PEF potekal Teden vode

icon arrow more

Dogodki