#Experience Work Day tudi v Kopru

datum: 02.11.2023

kategorija: Za študente

V Adeccu 8. novembra odpiramo svoja vrata mladim študentom, ki se bodo za en dan lahko pridružili Adecco kolektivu v sklopu #ExperienceWorkDay dogodka in tako pod mentorstvom naših sodelavcev lažje odkrili svojo sanjsko službo.

 

 EWD_2023-1024x531.jpg

Na povezavi najdete vse informacije o samem dogodku:  https://www.adecco.si/news/vstopi-v-svet-adecca-experience-work-day/

icon open book

Novice

5. dec. | Novice

Atrij UP PEF: Hladilnik toplega srca

Radio Capris organizira že tradicionalno akcijo Hladilnik dobrega srca, s katero pomagajo družinam v stiki (v obalno-kraški regiji). Sodelovanje UP in Radia Capris uspešno poteka že vrsto let, z njimi smo posebno povezani na dogodkih za študente (Orientation days in ŠtartUP), akcija pa povezuje širšo skupnost, zato smo se odzvali vabilu k sodelovanju v akciji.

5. dec. | Novice

Učilnica za življenje: Usposabljanje za učitelje ter študente pedagoških smeri

Z veseljem vas vabimo na večdnevno usposabljanje za učitelje srednjih in osnovnih šol ter študente pedagoških smeri, ki si želijo izkusiti tehnike facilitacije in poglobljeno razmisliti o trajnosti.

4. dec. | Novice

Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem dosegla nov razvojni mejnik na področju visokošolske didaktike

V petek, 1. decembra 2023, so na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem potekali trije dogodki s področja visokošolske didaktike.

icon arrow more

Dogodki