Mednarodna konferenca o duševnem zdravju

datum: 04.09.2023

kategorija: Za študente

Spoštovani študenti in študentke,

javni zavod Mladi zmaji načrtuje mednarodno konferenco o duševnem zdravju mladih na temo (samo)empatije, psihohigiene in postavljanja meja – vse od skrbi zase in lastnih meja, do postavljanja meja pri delu z mladimi in širše. Konferenca bo potekala v petek in soboto, 1. in 2. decembra 2023, tokrat izven Ljubljane, točna lokacija bo znana v kratkem. Več o lanskoletni konferenci si lahko preberete tukaj.

Konferenca je namenjena duševnemu zdravju mladih, zato si želimo tudi mladim strokovnjakom na področju dati priložnost, da z gosti delijo svoje znanje. Iščemo študent-/ke, ki bi predstavili svojo diplomsko, magistrsko ali doktorsko delo.

Trenutno poteka drugi krog prijave z izpolnitvijo vprašalnika najkasneje do 1. oktobra 2023. 

Povezava do vprašalnika: https://forms.gle/2XVhcthQ3EJFKYvW7

 

Za več informacij smo dosegljivi na in telefonski številki  051 231 494.

 

Javni zavod Mladi zmaji.

icon open book

Novice

27. sep. | Novice

Vabilo na preizkusno predavanje

Obveščamo vas, da bo imela dr. Anita Sila, kandidatka za izvolitev v naziv visokošolska učiteljica – docentka za področje Angleščina v izobraževanju in znanstveni naziv znanstvena sodelavka v sredo, 4. oktobra 2023, ob 13. uri.

27. sep. | Novice

Vabilo na 1. spletni seminar projekta GREEN4VIP

Pedagoška fakulteta, Univerze na Primorskem kot partner projekta organizira 1. SPLETNI SEMINAR, v sklopu katerega bomo predstavili smernice z naslovom Okoljska vzgoja s STEAM pristopom za predšolske otroke z okvaro vida za vzgojitelje, ki so nastale v prvem delu projekta.

25. sep. | Novice

Dodatni razpis za mobilnost študentov Erasmus+ 2023/2024 - študij

Univerza na Primorskem objavlja dodatni razpis za mobilnost študentov v okviru programa Erasmus+ za namen študija v tujini v študijskem letu 2023/2024.

icon arrow more

Dogodki