Program Aupair v Ameriki

datum: 15.05.2023

kategorija: Za študente

Z veseljem bi vas obvestila o dogodku, ki bo potekal v Centru mladih Koper v četrtek, 18. maja 2023, ob 18. uri. Gre za predstavitev programa Aupair v Ameriki.

 

png_20230515_140940_0000.pngProgram Aupair v Ameriki je edinstvena priložnost za mlade, ki si želijo pridobiti mednarodne izkušnje, se podati na samostojno avanturo in se hkrati izobraževati. Program ponuja priložnost, da se študentke odpravijo v ZDA in tam živijo pri gostiteljskih družinah, kjer bodo skrbele za otroke in v zameno prejemale plačilo ter druge ugodnosti. Poleg tega bodo imele priložnost za izpopolnjevanje jezikovnih spretnosti, spoznavanje nove kulture ter širjenje socialnega kroga.

Predstavitev programa bo vključevala informacije o tem, kako se prijaviti za program Aupair, kakšne so zahteve in pogoji, ter kaj lahko udeleženke pričakujejo med svojim bivanjem v ZDA. Predstavili bomo tudi izkušnje prejšnjih udeleženk programa, da bodo lahko študentke bolje razumele, kaj lahko pričakujejo.

 

 

Lep pozdrav,

vodja programa

Andreja Đorđević

 

icon open book

Novice

31. maj. | Novice

Erazmus+ na temo Youth Courage

Naša fakulteta sodeluje v projektu Erazmus+ na temo Youth Courage.

31. maj. | Novice

Podeljena priznanja prometej znanosti za odličnost v komuniciranju v letu 2022

Slovenska znanstvena fundacija (SZF) je na slavnostni akademiji, ki je potekala v Prešernovi dvorani SAZU v torek, 30. maja 2023, podelila priznanja Prometej znanosti za leto 2022, med nagrajenci tudi Univerza na Primorskem - UP Pedagoška fakulteta (UP PEF) skupaj z Radiom Koper in raziskovalni inštitut InnoRenew CoE. Komunikator znanosti za leto 2022 je postal dr. Lovrenc Lipej.

29. maj. | Novice

Teden ljubiteljske kulture: strokovni posvet Lutke v pedagogiki

Center mladih Koper, 1. 6. 2023, ob 13.30.

icon arrow more

Dogodki

Ni aktualnih dogodkov.

icon arrow more