Karierni sejem Univerze na Primorskem

datum: 12.05.2023

kategorija: Za študente

Tudi letos bo na UP potekal Karierni sejem, ki predstavlja priložnost tako za študente kot širšo javnost. Potekal bo v sredo, 17. maja 2023, med 10.00 in 13.00, na dvorišču za Univerzo na Primorskem (atrij UP FHŠ, Titov trg 5, Koper).

SMpost-karierni-sejem-01__2_.png

V okviru sejma UP bodo delodajalci (do sedaj 20 potrjenih) predstavili svojo dejavnost, potrebe po kadrih in možnosti sodelovanja v obliki študijske prakse, pripravništva, zaposlitvenih možnosti in sodelovanja pri projektih. Študenti in diplomanti pa imajo možnost, da se predstavijo in pogovorijo s predstavniki delodajalcev. Kot delodajalka se bo letos okrepljeno predstavila tudi Univerza na Primorskem, ena večjih zaposlovalk v regiji, zato so na sejem vabljeni vsi, ki bi jih zanimal začetek ali razvoj kariere na UP.

 

Na Kariernem sejmu UP se bodo predstavili naslednji delodajalci:

Udeleženci lahko izberejo enega ali več delodajalcev, s katerim se želijo pogovoriti. Po oddaji prijave na Zaposlitveno kavarno, vas bodo kontaktirali sodelavci Kariernega centra UP, s katerimi se boste dogovorili vse glede razgovorov.

Prijava poteka preko Kariernega centra UP > TUKAJ. 

V primeru slabega vremena bo sejem v Avli UP FAMNIT (Glagoljaška 8, Koper).

icon open book

Novice

31. maj. | Novice

Erazmus+ na temo Youth Courage

Naša fakulteta sodeluje v projektu Erazmus+ na temo Youth Courage.

31. maj. | Novice

Podeljena priznanja prometej znanosti za odličnost v komuniciranju v letu 2022

Slovenska znanstvena fundacija (SZF) je na slavnostni akademiji, ki je potekala v Prešernovi dvorani SAZU v torek, 30. maja 2023, podelila priznanja Prometej znanosti za leto 2022, med nagrajenci tudi Univerza na Primorskem - UP Pedagoška fakulteta (UP PEF) skupaj z Radiom Koper in raziskovalni inštitut InnoRenew CoE. Komunikator znanosti za leto 2022 je postal dr. Lovrenc Lipej.

29. maj. | Novice

Teden ljubiteljske kulture: strokovni posvet Lutke v pedagogiki

Center mladih Koper, 1. 6. 2023, ob 13.30.

icon arrow more

Dogodki

Ni aktualnih dogodkov.

icon arrow more