Razpis za Zoisovo nagrado in priznanje, Puhovo nagrado in priznanje ter priznanje ambasador znanosti

datum: 28.03.2023

kategorija: Za študente

Odbor Republike Slovenije za podelitev nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti vsako leto podeli do 15 najvišjih državnih nagrad in priznanj za izjemne dosežke.

Najava javnega razpisa za kandidature za letošnje prejemnike Zoisovega in Puhovega priznanja za pomembne dosežke, Zoisove nagrade in Puhove nagrade za vrhunske dosežke, Zoisove nagrade in Puhove nagrade za življenjsko delo ter priznanja ambasador znanosti RS je bila objavljena v Uradnem listu RS 24. marca 2023.

Rok za predložitev vlog je 3. maja 2023.

Razpisna dokumentacija s pogoji za Zoisovo nagrado in priznanje, Puhovo nagrado in priznanje ter priznanje ambasador znanosti in ostalimi razpisnimi pogoji.

 

images.jpg

icon open book

Novice

31. maj. | Novice

Erazmus+ na temo Youth Courage

Naša fakulteta sodeluje v projektu Erazmus+ na temo Youth Courage.

31. maj. | Novice

Podeljena priznanja prometej znanosti za odličnost v komuniciranju v letu 2022

Slovenska znanstvena fundacija (SZF) je na slavnostni akademiji, ki je potekala v Prešernovi dvorani SAZU v torek, 30. maja 2023, podelila priznanja Prometej znanosti za leto 2022, med nagrajenci tudi Univerza na Primorskem - UP Pedagoška fakulteta (UP PEF) skupaj z Radiom Koper in raziskovalni inštitut InnoRenew CoE. Komunikator znanosti za leto 2022 je postal dr. Lovrenc Lipej.

29. maj. | Novice

Teden ljubiteljske kulture: strokovni posvet Lutke v pedagogiki

Center mladih Koper, 1. 6. 2023, ob 13.30.

icon arrow more

Dogodki

Ni aktualnih dogodkov.

icon arrow more