Fotonatečaj: Podnebne spremembe

datum: 27.03.2023

kategorija: Za študente

Dragi študenti in zaposleni UP PEF,

ker je bila lani razstava na temo »Biotska raznovrstnost« zelo uspešna, se je EKO odbor odločil, da se fotonatečaj tudi letos ponovi, tokrat na temo »Podnebne spremembe«.

Torej, če ste vsaj malo fotografska duša, posnemite kakšno fotografijo (ali pobrskajte po svoji galeriji) in jo do 10. aprila 2023 pošljite na , z zadevo »FOTONATEČAJ PODNEBNE SPREMEMBE«.

Vsak lahko pošlje največ 3 fotografije in pri tem pazi, da je format fotografije ležeč. Vsaka fotografija naj ima tudi svoj naslov.

Fotografije bo pregledala 3-članska EKO komisija in nato izbrala nekaj najboljših, ki se bodo natisnile ter razstavile po fakulteti. Med izbranimi fotografijami bomo študentje in zaposleni izglasovali najboljšo, ki bo nagrajena za svoje 1. mesto! 
 

Se slikamo in vidimo,

ŠS UP PEF in EKO ODBOR

Podnebne_spremembe.png

icon open book

Novice

31. maj. | Novice

Erazmus+ na temo Youth Courage

Naša fakulteta sodeluje v projektu Erazmus+ na temo Youth Courage.

31. maj. | Novice

Podeljena priznanja prometej znanosti za odličnost v komuniciranju v letu 2022

Slovenska znanstvena fundacija (SZF) je na slavnostni akademiji, ki je potekala v Prešernovi dvorani SAZU v torek, 30. maja 2023, podelila priznanja Prometej znanosti za leto 2022, med nagrajenci tudi Univerza na Primorskem - UP Pedagoška fakulteta (UP PEF) skupaj z Radiom Koper in raziskovalni inštitut InnoRenew CoE. Komunikator znanosti za leto 2022 je postal dr. Lovrenc Lipej.

29. maj. | Novice

Teden ljubiteljske kulture: strokovni posvet Lutke v pedagogiki

Center mladih Koper, 1. 6. 2023, ob 13.30.

icon arrow more

Dogodki

Ni aktualnih dogodkov.

icon arrow more