GDI: Delavnica finančne pismenosti: ekonomsko okolje in osebne finance

datum: 13.03.2023

kategorija: Za študente

Delavnica finančne pismenosti: ekonomsko okolje in osebne finance, ekonomsko okolje in pomembni dejavniki, ki vplivajo na finance posameznika - obvladovanje osebnih financ, zadolževanje posameznika, varčevanje in investiranje.

v okviru projekta Zelena, digitalna in vključujoča Univerza na Primorskem (GDI UP) v Alumni pisarni pripravljajo delavnico Finančna pismenost: ekonomsko okolje in osebne finance, ki je namenjena študentom in drugim odraslim, ki jih ta tematika zanima. Delavnica bo izvedena v slovenskem jeziku.

Dogodek je organiziran v sklopu Razvoja vsebin zelenega prehoda v okviru Centra znanosti UP, aktivnosti projekta Zelena, digitalna in vključujoča Univerza na Primorskem, ki obsega tri pilotne projekte, osredotočene na kurikularno prenovo visokošolskih strokovnih študijskih programov na UP z namenom podlage širše nacionalne reforme za zelen, odporen prehod v Družbo 5.0. Cilj pilotnih projektov je opremiti študente s kompetencami za zelen in digitalen prehod v Družbo 5.0.

Delavnico bodo izvedli predavatelji in predavateljica UP FM – prof. dr. Štefan Bojnec, izr. prof. dr. Igor Stubelj in izr. prof. dr. Suzana Laporšek.

  • KDAJ? V četrtek, 23. 3. 2023, od 12. do 16. ure
  • KJE? V prostorih UP Fakultete za management, Izolska vrata 2, 6000 Koper (predavalnica INNOlab, pritličje).
  • PRIJAVAdo 19. 3. 2023 preko povezave > PRIJAVA!

Več si lahko preberete v VABILU.

 

GDI.png

 


 

icon open book

Novice

24. mar. | Novice

CVŽU: Vloga mediacije v šoli

Center za vseživljenjsko učenje UP PEF je v četrtek, 24. marca 2023 organiziral predavanje z naslovom Vloga mediacije v šoli, ki sta ga izvedli Martina Kovačič, viš. pred. in prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec.

23. mar. | Novice

GDI: Delavnica Dan gozdov

V torek, 21. marca 2023 smo na UP Pedagoški fakulteti obeležili Mednarodni dan gozdov.

icon arrow more

Dogodki