GDI: Vabilo na spletni tečaj: Varna raba interneta in naprav

datum: 10.03.2023

kategorija: Za študente

ZAČETEK: 15. 3. 2023
TRAJANJE: 3 TEDNI in ZAKLJUČNO SREČANJE V ŽIVO (v primeru zadostnega števila prijav izvedba na UP)
IZVAJALEC: ARNES

PRIJAVA: Na tečaj se prijavite tako, da vstopite v spletno učilnico tečaja – povezava: https://skupnost.sio.si/enrol/index.php?id=8757

Ključ za vstop v tečaj je: most2023marec

VEČ INFORMACIJ: https://izobrazevanje.sio.si/2022/10/27/most-mooc-varna-raba-interneta-in-naprav-2/

V okviru projekta  GDI UP pripravljamo Program usposabljanj za uporabo digitalnih tehnologij v pedagoškem procesu (»Digitalni PAI«). V prvi fazi so bili opravljeni skupinski razgovori na katerih je bila večkrat izpostavljena potreba po izobraževanju za varno rabo interneta in digitalnih naprav. Še pred pričetkom izvajanja programa imate možnost opraviti spletni tečaj, ki ga izvaja Arnes. Pridobljeno potrdilo bo upoštevano kot del opravljenega usposabljanja »Digitalni PAI«.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije, in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod.

 

GDI_LOGO.png

 

uni_na_primorskem_016.JPG

icon open book

Novice

24. mar. | Novice

CVŽU: Vloga mediacije v šoli

Center za vseživljenjsko učenje UP PEF je v četrtek, 24. marca 2023 organiziral predavanje z naslovom Vloga mediacije v šoli, ki sta ga izvedli Martina Kovačič, viš. pred. in prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec.

23. mar. | Novice

GDI: Delavnica Dan gozdov

V torek, 21. marca 2023 smo na UP Pedagoški fakulteti obeležili Mednarodni dan gozdov.

icon arrow more

Dogodki