Teden možganov

datum: 01.03.2023

kategorija: Za študente

Teden možganov je mednarodna akcija, ki je v Sloveniji organizirana pod okriljem društva SiNAPSA. Dogodek je po naravi prostovoljen, torej ga organizirajo prostovoljci in na njem prostovoljno predavajo strokovnjaki, prav tako pa je brezplačen vstop tudi za širšo javnost.

V Kopru bo dogodek potekal v okviru dveh popoldnevov, 15. in 16.3.2023.

Na dogodku bo priznana raziskovalka in znanstvenica, Dr. Naja Ferjan Ramirez, ki je imela govor na TEDxLjubljana, pridružila pa se bo kar direktno iz Univerze v Washingtonu. Prisotna bo tudi doktorica znanosti, Dr. Irena hočevar Boltežar, iz Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, ki je svoje izkušnje dopolnjevala tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Dogodek pa bo ponovno obiskala naša redna profesorica, doktorica znanosti, Dr. Vesna Jug, ki ima bogato znanje s področja razvojne psihologije in psihologije osebnosti. In vse je enkrat prvič, v sklopu dogodka bodo potekale tudi delavnice ustvarjalnega pripovedovanja pod vodstvom Dr. Barbare Baloh in Samante Kobal.

Več si lahko preberete na: https://tedenmozganov.si/

TM-2023_website-banner.png

icon open book

Novice

24. mar. | Novice

CVŽU: Vloga mediacije v šoli

Center za vseživljenjsko učenje UP PEF je v četrtek, 24. marca 2023 organiziral predavanje z naslovom Vloga mediacije v šoli, ki sta ga izvedli Martina Kovačič, viš. pred. in prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec.

23. mar. | Novice

GDI: Delavnica Dan gozdov

V torek, 21. marca 2023 smo na UP Pedagoški fakulteti obeležili Mednarodni dan gozdov.

icon arrow more

Dogodki