32. Svetovni kongres Mednarodne zveze za preprečevanje samomora

datum: 13.02.2023

kategorija: Za študente

Univerza na Primorskem, natančneje Slovenski center za raziskovanje samomora, ki deluje znotraj Inštituta Andrej Marušič (UP), bo septembra gostila 32. Svetovni kongres Mednarodne zveze za preprečevanje samomora (IASP), ki bo od 19. do 22. septembra 2023 potekal v Piranu in Portorožu. Kongres, ki predstavlja ključni mednarodni dogodek s področja raziskovanja in preprečevanja samomora, bo potekal v sodelovanju z Mednarodno zvezo za preprečevanje samomora (IASP).

Organizacija kongresa je za naš center izjemna čast in dosežek, saj predstavlja mednarodno potrditev kakovosti in dolgoletnega odličnega dela na znanstvenem kot tudi strokovnem področju. Želimo si, da bo dogodek izveden z znanstveno, strokovno in organizacijsko odličnostjo. Zato bomo pri organizaciji potrebovali tudi pomoč prostovoljcev-študentov, za katere verjamemo, da lahko pomembno doprinesejo k sami izvedbi omenjenega dogodka. Hkrati pa verjamemo, da le-ta predstavlja izjemno priložnost za druženje z raznoliko skupnostjo akademikov, raziskovalcev ter drugih strokovnjakov s področja raziskovanja in preprečevanja samomora ter žalovanja, prav tako pa predstavlja tudi priložnost za pridobivanje organizacijskih izkušenj. Kot tak lahko študentom predstavlja bogato platformo za izmenjavo in pridobivanje znanja ter kompetenc z različnih področij.

Na vas se obračamo s prošnjo po pridobitvi dovoljenja za izobešanje reklamnih plakatov in letakov, ki bodo namenjeni izključno pridobivanju študentov prostovoljcev. V prilogi vam posredujemo primer omenjenega plakata oz. letaka. Verjamemo, da lahko vaši študenti pomembno prispevajo k izvedbi samega kongresa ter hkrati pridobijo številna znanja in izkušnje.

Hkrati bi želeli izkoristiti priložnost in vas vljudno povabiti, da se tudi sami udeležite dogodka.

Prijazno vas pozdravljamo, UP IAM Slovenski center za raziskovanje samomora

IASP2023 Poziv za prostovoljce

Screenshot_2023-02-13_150007.png

icon open book

Novice

24. mar. | Novice

CVŽU: Vloga mediacije v šoli

Center za vseživljenjsko učenje UP PEF je v četrtek, 24. marca 2023 organiziral predavanje z naslovom Vloga mediacije v šoli, ki sta ga izvedli Martina Kovačič, viš. pred. in prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec.

23. mar. | Novice

GDI: Delavnica Dan gozdov

V torek, 21. marca 2023 smo na UP Pedagoški fakulteti obeležili Mednarodni dan gozdov.

icon arrow more

Dogodki