Razpis za dodelitev štipendij študentom pedagoških študijskih programov 2023/24

datum: 13.02.2023

kategorija: Za študente

Cenjeni bodoči študenti,
posredujemo informacijo, o javnem razpisu za dodelitev štipendij študentom pedagoških študijskih programov v študijskem letu 2023/24.

Namen Javnega razpisa za dodelitev štipendij študentom pedagoških študijskih programov v študijskem letu 2023/24 je spodbujanje mladih za izobraževanje v tistih pedagoških študijskih programih za pridobitev izobrazbe, po katerih se izobražujejo za opravljanje poklicev, za katere je zaznati neskladje med trenutnim in prihodnjim obsegom razpoložljivega kadra ter predvidenim obsegom delovnih mest na področju vzgoje in izobraževanja.

Več informacij je na voljo tu: 

https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/javni-razpis-za-dodelitev-stipendij-studentom-pedagoskih-studijskih-programov-v-studijskem-letu-202324/

Razpis je relevanten predvsem za:

  • 1. letnik magistrskega študijskega programa druge stopnje inkluzivna pedagogika, Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem;
  • 1. letnik magistrskega študijskega programa druge stopnje socialna pedagogika, Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem.

znanstveni-sestanek-vzgoja-in-izobrazevanje.png

icon open book

Novice

24. mar. | Novice

CVŽU: Vloga mediacije v šoli

Center za vseživljenjsko učenje UP PEF je v četrtek, 24. marca 2023 organiziral predavanje z naslovom Vloga mediacije v šoli, ki sta ga izvedli Martina Kovačič, viš. pred. in prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec.

23. mar. | Novice

GDI: Delavnica Dan gozdov

V torek, 21. marca 2023 smo na UP Pedagoški fakulteti obeležili Mednarodni dan gozdov.

icon arrow more

Dogodki