Obvestilo volilne komisije za študentske volitve

datum: 18.10.2022

kategorija: Za študente

Obveščamo vas, da se je Volilna komisija za študentske volitve v študijskem letu 2022/2023 18. oktobra 2022 sestala na 1. redni seji.

Na seji so bile potrjene vložene kandidature, tako se v skladu s petim odstavkom 14. člena Pravilnika o načinu volitev članov študentskih svetov članic Univerze na Primorskem in imenovanju predstavnikov študentov v organe ter komisije in delovna telesa

Univerze na Primorskem in članic Univerze na Primorskem objavlja izpis 1. sklepa 1. redne seje VK ŠS UP PEF, v katerem je razviden seznam popolnih in nepopolnih kandidatur.

Dopolnjen seznam popolnih kandidatur bo objavljen naknadno in sicer po prejemu dopolnjenih kandidatur.

Do vsebine 1. sklepa dostopite s klikom na Izpis 1. sklepa.

Predsednik Volilne komisije ŠS UP PEF

Matic Ahčin

1. sklep. 1. redne seje VK SS UP PEF.pdf

icon open book

Novice

16. nov. | Novice

Prva EKO fakulteta na Univerzi na Primorskem

V atriju Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete je danes zaplapola zelena zastava EKO šole. Gre za edino javno in mednarodno priznanje slovenskim šolam za okoljevarstveno delovanje. Podpis EKO listine, ki je zadnji od sedmih korakov do naziva EKOšola, ponazarja zavezo, da se bodo vsi, ki študirajo oz. delajo na fakulteti, ravnali kar se da EKO .

16. nov. | Novice

Za naj prostovoljko nominirana tudi sodelavka Danijela Horvat Samardžija

Pred kratkim je v protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega potekala prireditev Naj prostovoljec Mestne občine Koper 2022. Občina se je skupaj z Združenjem za promocijo prostovoljstva Slovenska filantropija zahvalila vsem prostovoljcem za njihovo delo. Med nominiranci je bila tudi sodelavka, višja predavateljica Danijela Horvat Samardžija, ki trenutno vabi k izdelovanju voščilnic, ki jih lahko prinesete v atrij fakultete.

15. nov. | Novice

Matjaž Juhart je prejel Jabolko navdiha

Jabolko navdiha je priznanje, ki ga posameznikom, skupinam ali projektom od leta 2013 podeljuje Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije. Sinoči ga je prejel Matjaž Juhart, sekretar Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije in predavatelj na naši fakulteti ter idejni oče vpisa slovenskega znakovnega jezika v Ustavo Republike Slovenije.

icon arrow more

Dogodki