Razpis za vpis v magistrske in doktorske študijske programe 2024/2025 je objavljen

datum: 29.03.2024

kategorija: Novice

Univerza na Primorskem je objavila razpis za vpis v magistrske študijske programe in razpis za vpis v doktorske študijske programe v študijskem letu 2024/2025.

Prvi prijavni rok za vse kandidate za vpis v magistrske in doktorske študijske programe UP začne v četrtek, 4. aprila 2024. Za Slovence in državljane držav EU ter Slovence brez slovenskega državljanstva poteka do 22. avgusta 2024, za tujce pa do 9. avgusta 2024.


Razpis za vpis

Druge uporabne informacije so objavljene na spletni strani UP PEF:

Novo:


Postopek vpisa

Kandidat/ka prijavo za vpis na razpisana vpisna mesta za posamezni študijski program odda z elektronsko vlogo na spletnem portalu https://portal.evs.gov.si/prijava/. V dokumentu >>Postopki in roki za oddajo prijave za vpis Univerze na Primorskem v magistrske študijske programe<< so zapisani postopki in roki z vsemi datumi za prijavo in oddajo vloge ter druge pomembne informacije glede prijave na razpis. >>Navodila<<  za oddajo prijave za vpis preko elektronske vloge eVŠ.


Informativni dan za podiplomski študij

V četrtek, 11. aprila 2024, bo po videokonferenčnemu sistemu ZOOM potekal informativni dan za podiplomski študij na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem. Predstavljeni bodo magistrski študijski programi in doktorska študijska programa.

Info_dan_pod___tudij_2024.jpg


Dodatne informacije

  • Glede postopka prijava in vpisa: referat@upr.si.
  • Glede diferencialnih izpitov: tina.vicic@pef.upr.si | 05 66 31 271.