Dan odprtih vrat UP PEF: Informativni dan za podiplomski študij

Dne: 11.04.2024

Kraj: Koper

Kam naprej?

V okviru dneva odprtih vrat UP PEF vabljeni na informativni dan za podiplomski študij na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem, ki bo potekal po videokonferenčnemu sistemu ZOOM. Predstavljeni bodo magistrski študijski programi in doktorska študijska programa.

KDAJ? V četrtek, 11. aprila, s pričetkom ob 16.30.

PROGRAM PREDSTAVITVE:

  • 16.30-16.45 – predstavitev vpisnih postopkov

  • 16.45-17.15 – predstavitev glede diferencialnih izpitov

  • 17.15 – predstavitev magistrskih in doktorskih študijskih programov UP PEF po ZOOM učilnicah:

  • magistrskih študijskih programov:

- Inkluzivna pedagogika (izvedba v Kopru in Škofji Loki),
- Razredni pouk,
- Socialna pedagogika,
- Zgodnje učenje,
- Vizualne umetnosti in oblikovanje (novo 2024/2025) ter

- Edukacijske vede,
- Zgodnje učenje in poučevanje.


ZOOM POVEZAVA ZA PREDSTAVITVE: upr-si.zoom.us/j/84527168347
ID Meeting: 845 2716 8347


PRIJAVA ZA OPOMNIK IN PROMOCIJSKI PAKET: 

  • prijavljeni bodo prejeli opomnik in ZOOM povezavo za informativni dan, ki bo 11. aprila,
  • informacije glede dodatne predstavitve novega magistrskega študijskega programa Vizualne umetnosti in oblikovanje, ki bo 4. aprila, ter
  • informacije glede univerzitetnega študijskega sejma UPgrade, ki bo 17. aprila.
     

Predstavitev novega magistrskega štud. prog. Vizualne umetnosti in oblikovanje

UP PEF je pridobila akreditacijo magistrskega študijskega programa Vizualne umetnosti in oblikovanje, ki je zasnovan kot poglobitev in nadgradnja univerzitetnega študijskega programa Vizualne umetnosti in oblikovanje. Tako bo z novim študijskim letom 2024/2025 vzpostavljena celotna vertikala v izobraževalnem procesu.

Nov program bo predstavljen v četrtek, 4. aprila, ob 18. uri v Mali loži v Kopru (Titov trg), v okviru odprtja razstave študentov univ. štud. prog. Vizualne umetnosti in oblikovanje pod mentorstvom akademskega slikarja dr. Tilna Žbone.
 


UPgrade - razširi svoje znanje

Univerza na Primorskem pripravlja že drugi sejem magistrskih in doktorskih študijskih programov, ki bo potekal v sredo, 17 aprila 2024, med 11. in 17. uro na Muzejskem trgu v Kopru, ob UP FAMNIT.  

Na dogodku, ki bo ponujal mnogo več kot le predstavitev študijskih programov 2. in 3. stopnje študija, bodo obiskovalci pridobili informacije tudi o

  • mednarodnih izmenjavah, vpisnih pogojih in postopkih, pomembnosti kompetenc, možnostih nadaljevanja kariere na UP in razlogih, zakaj se za odločiti za študij ob delu tudi v kasnejših letih. 

Od 15. ure dalje pa bodo na različnih pogovornih točkah na voljo študentje, Alumni in zaposleni, s katerimi se bo ob kavi poklepetalo o njihovih izkušnjah in vtisih.
 


Dodatne informacije

Info_dan_pod___tudij_2024.jpg

icon open book

Novice

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

10. apr. | Novice

Obeležili smo teden vode

Od 22. do 29. marca 2029 je na UP PEF potekal Teden vode

icon arrow more