Naši diplomanti

Uspešni diplomanti

Ariela_Abram_foto_Vestnik.jpeg

 

 

Ariela Abraham, diplomantka mag. štud. prog. Razredni pouk

25. maja 2018 je v Murski Soboti potekala 16. slavnostna podelitev pomurskih raziskovalnih nalog, ki jih podeljuje Pomurska izobraževalna fundacija (PIF). Med nagrajenci za leto 2017 je tudi diplomantka Ariela Abraham.

 

Colja.png

 

 

 

 

 

Nika Colja, diplomantka uni. štud. prog. Edukacijske vede (sedaj Pedagogika) in mag. štud. prog. Zgodnje učenje.

Vsako leto septembra nekateri otroci prvič vstopijo v vrtec, tako kot Lenka, ki je glavna junakinja slikanice "Lenka gre v vrtec". Njena avtorica je Nika Colja.

 

Lovrenc_habe.jpg

Lovrenc Habe, diplomant mag. štud. prog. Razredni pouk

Na občinski proslavi občine Idrija 22. junija 2020 je župan Tomaž Vencelj podelil nagrade in priznanja ter naziv častni občan. Med prejemniki priznanja je tudi Lovrenc Habe, ki je s svojim aktivnim, ustvarjalnim, inovativnim delom popestril obštudijsko življenje in razširil prepoznavnost fakultete. V tem času je bil aktiven tudi v svoji občini, zato je za vsestransko, aktivno sodelovanje v KS Črni Vrh in KUD Sloga prejel Priznanje Občine Idrija.

 

Miha_Klanjscek.jpg

Miha Klanjšček, diplomant mag. štud. prog. Razredni pouk

Knjiga 11 stebrov vzgoje je bila izdana leta 2022, napisal pa jo je mladi pedagog in raziskovalec Miha Klanjšček. Namenjena je vsem vzgojiteljem, ki bi se želeli opolnomočiti na področju vzgoje in vzgojnega delovanja. Kot nekakšen vodič na področju vzgoje nam priročnik na zelo praktičen način in z veliko primerov iz vsakdanjega življenja predstavi namen in cilj vzgajanja ter osnovna orodja, s katerimi zastavljene vzgojne cilje dosegamo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Martina___olc_Noviglas.jpg

 

Martina Šolc, diplomantka štud. prog. Predšolska vzgoja

Diplomsko delo Martine Šolc, je v knjižni obliki izšlo pri Slovenski prosveti v Trstu z naslovom Z učno igro do slovenščine – primer dobre prakse v vrtcu s slovenskim učnim jezikom v Italiji, dostopno pa je tudi v repozitoriju Univerze na Primorskem.

 

Tja__a-Ban_Ustvarjalnik.jpg

Tjaša Ban, diplomantka mag. štud. prog. Socialna pedagogika

Managerka za razvoj poslov Tjaša Ban, ki v podjetju Skaza skrbi za razvoj poslov na ameriškem in portugalskem trgu ter na Bližnjem vzhodu, je - skozi izobraževalni program s certifikatom, ki so ga razvili priznani strokovnjaki za trajnostno poslovno transformacijo v M3TRIX akademiji v Nemčiji v sodelovanju s CER - pridobila naziv »Vodja trajnostne poslovne transformacije« ali »Sustainable Business Transformation Manager«. Gre za izobraževalni program, namenjen strokovnjakom, ki želijo uveljaviti trajnost v svoji organizaciji in svetovalcem, ki želijo s svojimi strankami prepoznati nove družbene, ekonomske in okoljske priložnosti ter z njimi ustvariti konkurenčno prednost. 

 


 

Poznate še kakšnega uspešnjega diplomanta? Ste to morda vi?

Vabimo vas, da kratek opis dosežka s fotografijo pošljete na cvzu@upr.si.

Hvala!