Green4VIP: Podajanje okoljskih vsebin po pristopu STEAM

datum: 20.11.2023

kategorija: Alumni klub

V tednu med 13.11. in 16.11. je na sedežu Polish Association for the Blind v Varšavi potekal sestanek Erasmus+ projekta Green4VIP, ki so se ga udeležili partnerji iz Italije, Poljske, Španije, Grčije in Slovenije. Našo fakulteto sta zastopali dr. Nataša Dolenc Orbanić in dr. Mateja Maljevac.

Green4VIP.jpg Na sestanku so pregledali nastala gradiva ter pričeli z načrtovanjem treninga vzgojiteljev, ki bo potekal decembra 2023 v Madridu, v okviru katerega se bodo vzgojitelji usposobili za podajanje okoljskih vsebin po pristopu STEAM, z dodatnimi prilagoditvami za otroke z okvaro vida.  
icon open book

Novice

5. dec. | Novice

Atrij UP PEF: Hladilnik toplega srca

Radio Capris organizira že tradicionalno akcijo Hladilnik dobrega srca, s katero pomagajo družinam v stiki (v obalno-kraški regiji). Sodelovanje UP in Radia Capris uspešno poteka že vrsto let, z njimi smo posebno povezani na dogodkih za študente (Orientation days in ŠtartUP), akcija pa povezuje širšo skupnost, zato smo se odzvali vabilu k sodelovanju v akciji.

5. dec. | Novice

Učilnica za življenje: Usposabljanje za učitelje ter študente pedagoških smeri

Z veseljem vas vabimo na večdnevno usposabljanje za učitelje srednjih in osnovnih šol ter študente pedagoških smeri, ki si želijo izkusiti tehnike facilitacije in poglobljeno razmisliti o trajnosti.

4. dec. | Novice

Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem dosegla nov razvojni mejnik na področju visokošolske didaktike

V petek, 1. decembra 2023, so na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem potekali trije dogodki s področja visokošolske didaktike.

icon arrow more

Dogodki