Delavnica MSCA in ERA štipendije

datum: 24.05.2024

kategorija: Novice

Spoštovani, vabimo vas na delavnico za pripravo projektnih predlogov za MSCA podoktorske štipendije in ERA štipendije, ki bo potekala 7. junija 2024 na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in inovacije. Delavnica je namenjena potencialnim podoktorskim raziskovalcem in raziskovalkam ter njihovim mentorjem in mentoricam, ki so pripravljeni gostiti tuje podoktorske raziskovalce na naših institucijah.

Delavnica bo osredotočena na vse evalvacijske kriterije in bo vključevala predstavitve ter razprave na osnovi priporočil evropskega združenja NCP-jev za MSCA – MSCA-NET ter empiričnega pregleda pozitivnih in negativnih evalvacijskih komentarjev iz preteklih razpisov. Delavnico bosta vodila dr. Stojan Sorčan, NCP MSCA, MVZI in dr. Mirela Dragomir, MSCA raziskovalka na IJS in članica slovenske sekcije MSCA alumni kluba.

Zaradi omejenega števila mest (20) so predhodne prijave obvezne. V primeru večjega interesa bomo delavnico ponovili. Prijavite se lahko preko obrazca na tej povezavi: Povezava do prijave.

Pripeto vam pošiljamo podrobnejši program delavnice (klik).

Vljudno vabljeni!

 

S spoštovanjem,

dr. Karmen Jereb Bren

Sektor za znanost | Science Unit
Direktorat za znanost in inovacije / Science and Innovation Directorate

T: + 386 1 478 47 75

E: