Atrij UP PEF: Hladilnik toplega srca

datum: 05.12.2023

kategorija: Novice

Radio Capris organizira že tradicionalno akcijo Hladilnik dobrega srca, s katero pomagajo družinam v stiki (v obalno-kraški regiji). Sodelovanje UP in Radia Capris uspešno poteka že vrsto let, z njimi smo posebno povezani na dogodkih za študente (Orientation days in ŠtartUP), akcija pa povezuje širšo skupnost, zato smo se odzvali vabilu k sodelovanju v akciji.

V lanskem letu so tudi z naši pomočjo zbrali 8,5 ton različnih dobrin in 64.167 evrov sredstev. Količina zbranih dobrin ni pomembna – vsaka darovana dobrina je zlata vredna. Zbira se naslednje (nepokvarljive) dobrine: prehrambene izdelke z daljšim rokom trajanja: (testenine, riž, olje, sladkor, žitarice za zajtrk ipd.), priboljške za praznične dni (čokolade, panetoni, piškoti, marmelada, čokoladni namaz), izdelke za osebno nego in higieno (šampone, gele za tuširanje, zobno pasto, zobne ščetke, milo) in čistila. Rabljenih igrač in oblačil ne sprejemajo.

Škatle za zbiranje dobrin smo postavili v atrij UP PEF. Prispevke pa lahko oddate tudi ob prazničnih dogodkih za zaposlene in otroke, ki jih bomo organizirali ter na ta način dodali praznično toplino.

Hvala, da znamo stopiti skUPaj.

Želimo vam prijetne praznično obarvane dni v decembru.

1000009230.jpg