Velikonočno obarvana dobrodelna akcija za starostnike

Dne: 15.03.2024

Kraj: Koper

Vabljeni, da za letošnje praznike naredite nekaj lepega, dobrega zase in za druge, vabljeni, da skupaj sodelujemo v dobrodelni akciji SREČA V OČEH, KI POGREJE SRCE, ki letos poteka že tretje leto, in katerega cilj je zbrati čim več velikonočnih voščilnic za starostnike, ki živijo v domovih in centrih za starejše. 

Če se odločite priključiti dobrodelni akciji in z izdelanimi voščilnicami razveseliti starostnike v prihajajočih prazničnih dneh, izdelane voščilnice do 15. marca 2024 odložite v škatlo, ki se nahaja v atriju ali jih pošljite na Danijela Horvat Samardžija, Pedagoška fakulteta, Cankarjeva 5, 6000 Koper (s pripisom "SREČA V OČEH, KI POGREJE SRCE").

Vabljeni ste tudi, da se udeležite ustvarjalne delavnice na temo SREČA V OČEH PREJEMNIKA POGREJE SRCE IZDELOVALCA - izdelovanje velikonočnih voščilnic za starostnike, ki bo potekala 26. februarja 2024, s pričetkom ob 18.00 v predavalnici FM4, ki se nahaja v pritličju Pedagoške fakultete. Več informacij o ustvarjalni delavnici sledi.

Več informacij o dobrodelni akciji

 

»Ker je večja sreča dajati kot prejemati in ker današnjega dne nisi živel, dokler nisi storil nečesa za nekoga, ki ti tega ne more nikoli povrniti.« 

 

Dr. Danijela Horvat Samardžija, viš. pred. v sodelovanju s Študentskim svetom in Tutorji UP PEF

Sre__a_v_o__eh.PNG

icon open book

Novice

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

10. apr. | Novice

Obeležili smo teden vode

Od 22. do 29. marca 2029 je na UP PEF potekal Teden vode

icon arrow more