ALUMNI KLUB: Prednovoletna zdravica

Dne: 08.12.2023

Kraj: Koper

Vabimo vas na družabni dogodek diplomantov in diplomantk Univerze na Primorskem, kjer se boste lahko srečali s starimi prijatelji, kolegi, mentorji, profesorji ter spoznali nove obraze in dobili navdih za nove izzive. Poleg vzpodbudnih besed rektorice UP, prof. dr. Klavdije Kutnar in predsednika Alumni UP, izr. prof. dr. Mirka Prosena, ob zaključku starega leta bomo poskrbeli tudi za glasbeno zabavo, ob kateri bomo skupaj nazdravili prihajajočemu letu 2024. Seveda pa imamo za vas pripravljeno tudi majhno presenečenje. 

KDAJ: Petek, 8. december 2023, ob 17. uri
KJE: UP FAMNIT Lobby (Glagoljaška ulica 8, 6000 Koper)
ZADNJI DAN ZA REGISTRACIJO: 6 december 2023
REGISTRIRATE SE TUKAJ: Prednovoletna zdravica Alumni UP (office.com)

 

Vsi ste doborodšli! :) 

 

zdravica.jpg

icon open book

Novice

20. feb. | Novice

50 let UP PEF: Še več ustvarjalnosti na Čevljarski ulici

20. februar - Koper je z današnjim dnem pridobil nov prostor, v katerem se bodo razvijali umetniško-oblikovalski nazori in poti študentov študijskega programa Vizualne umetnosti in oblikovanje Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete.

17. feb. | Novice

Gibalne delavnice za predšolske otroke obalnih vrtcev

V času zimskega izpitnega obdobja, od 22. januarja do 16. februarja 2024, so bile za otroke iz obalnih vrtcev v okviru predmetov Didaktika športne vzgoje in Gibalno–športne dejavnosti organizirane gibalne delavnice.

16. feb. | Novice

Obisk delegacije UP PEF na državni univerzi v Namibiji

V tednu med 5. in 9. februarjem 2024 so prof. dr. Silva Bratož, izr. prof. dr. Tomaž Grušovnik in mag. Maja Bratuš Vidmar obiskali partnersko institucijo v Namibiji (University of Namibia - UNAM).

icon arrow more