Predavanje: Otroci so naše zrcalo in najboljši učitelji/terapevti

Dne: 14.12.2023

Kraj: Koper

Organizator: CVŽU UP PEF

Otroci niso problematični, ampak na različne načine (skozi vedenje in čustvovanje ter psihosomatiko) izražajo svojo notranjo stisko, ki je zrcalo družinske dinamike oz. za njih pomembnih odnosov.

Vabljeni na predstavitev izsledkov raziskave: Povezanost kvalitete partnerskega odnosa s čustvenimi in vedenjskimi težavami otrok ter klinične prakse.

Predavala bo dr. Katja Kozlovič,  Zakonska in družinska terapevtka, izvajalka igralne terapije za otroke ter kadrovska svetovalka

Posebna gostja bo študentka Tina Žezlin, ki bo predstavila osebno zgodbo.

Predavanje bo v četrtek, 14. 12. 2023, med 10. in 11. uro, na UP PEF, predavalnica P5 (2. nadstopje).

icon open book

Novice

12. apr. | Novice

Teden Alumni UP 2024 bo potekal od 15. do 19. aprila

Vljudno vas vabimo na Teden Alumni UP 2024, ki bo potekal od 15. do 19. aprila na Univerzi na Primorskem. Zvrstile se bodo številne zanimive aktivnosti, kot so druženja, tematska predavanja in orientacijski tek po prelepem mestu Koper. Vsak dan bo posvečen edni temi: Digitalni ponedeljek, Torek zdravja, trajnostna sreda, Alumni MeetUP (podelitev nagrad in priznanj, navdihujoč gost in druženje) in Zabavni petek. Samo za vas imamo načrtovan izjemno izbiro dogodkov.

11. apr. | Novice

50 let PEF - Intervju: Orijana Gregorič ima najdaljši staž na univerzi

50. obletnico Pedagoške fakultete v Kopru želimo obeležiti tudi s spomini in z vpogledi zaposlenih, študentov ter ostalih, ki so (bili) povezani s fakulteto. Vabljeni k branju prvega intervjuja.

10. apr. | Novice

Obeležili smo teden vode

Od 22. do 29. marca 2029 je na UP PEF potekal Teden vode

icon arrow more