Predavanje o avtizmu z gostujočo strokovnjakinjo iz prakse

Dne: 30.11.2023

Kraj: Koper

Spoštovani študenti, v okviru projekta Avtizem SAM z drugimi III bomo na Pedagoški fakulteti izvedli predavanje o avtizmu z gostujočo strokovnjakinjo iz prakse, Sabino Korošec Zavšek, prof. def., iz Zveze za avtizem Slovenije.

Predavanje bo v četrtek, 30. novembra ob 14. uri (4 ped. ure) v predavalnici 5 (P5) na UP PEF.  Predavanje je namenjeno študentkam in študentom vseh programov. 

Predavanje v živo je prestavljeno na daljavo s pričetkom ob 16. uri

Do povezave pridete s prijavo na

 

Sabina_avtisti.png

 

icon open book

Novice

5. dec. | Novice

Atrij UP PEF: Hladilnik toplega srca

Radio Capris organizira že tradicionalno akcijo Hladilnik dobrega srca, s katero pomagajo družinam v stiki (v obalno-kraški regiji). Sodelovanje UP in Radia Capris uspešno poteka že vrsto let, z njimi smo posebno povezani na dogodkih za študente (Orientation days in ŠtartUP), akcija pa povezuje širšo skupnost, zato smo se odzvali vabilu k sodelovanju v akciji.

5. dec. | Novice

Učilnica za življenje: Usposabljanje za učitelje ter študente pedagoških smeri

Z veseljem vas vabimo na večdnevno usposabljanje za učitelje srednjih in osnovnih šol ter študente pedagoških smeri, ki si želijo izkusiti tehnike facilitacije in poglobljeno razmisliti o trajnosti.

4. dec. | Novice

Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem dosegla nov razvojni mejnik na področju visokošolske didaktike

V petek, 1. decembra 2023, so na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem potekali trije dogodki s področja visokošolske didaktike.

icon arrow more