Mednarodna konferenca o ekosocialnem izobraževanju

Dne 28.09.2023 do 29.09.2023

Kraj: Koper

Vabimo vas na prvo Mednarodno konferenco o ekosocialnem izobraževanju, ki jo organiziramo v sklopu projekta Učilnica za življenje in bo potekala: 28. september: preko spleta 29. september: v živo na sedežu UP PEF in spletno (zagotovljen bo spletni prenos predavanj).

Udeležite se konference https://konferenca.ucilnica.eu/registracija

Konferenco organizirata partnerja projekta, društvo Sončni grič in UP PEF.   Mednarodna_konferenca_o_ekosocialnem_izobra__evanju.png

icon open book

Novice

27. sep. | Novice

Vabilo na preizkusno predavanje

Obveščamo vas, da bo imela dr. Anita Sila, kandidatka za izvolitev v naziv visokošolska učiteljica – docentka za področje Angleščina v izobraževanju in znanstveni naziv znanstvena sodelavka v sredo, 4. oktobra 2023, ob 13. uri.

27. sep. | Novice

Vabilo na 1. spletni seminar projekta GREEN4VIP

Pedagoška fakulteta, Univerze na Primorskem kot partner projekta organizira 1. SPLETNI SEMINAR, v sklopu katerega bomo predstavili smernice z naslovom Okoljska vzgoja s STEAM pristopom za predšolske otroke z okvaro vida za vzgojitelje, ki so nastale v prvem delu projekta.

25. sep. | Novice

Dodatni razpis za mobilnost študentov Erasmus+ 2023/2024 - študij

Univerza na Primorskem objavlja dodatni razpis za mobilnost študentov v okviru programa Erasmus+ za namen študija v tujini v študijskem letu 2023/2024.

icon arrow more