Razstava študentov prvega letnika Vizualnih umetnosti in oblikovanja

Dne: 11.05.2022

Kraj: Koper

Študij Vizualnih umetnosti in oblikovanja - VUO je nova študijska smer za bodoče ustvarjalce na področju vizualnih umetnosti, ki danes obsega nepregledno množico ustvarjalnih praks s področja likovnih umetnosti, aplikativnega oblikovanja – dizajna, a se prav tako dotikajo arhitekture, videa, novih medijev kreativnih industrij. Na razstavi v avli palače Armerija so razstavljena dela študentov prvega letnika z željo in vizijo, kaj želijo doseči in postati v okviru določenega študijskega predmeta v sodelovanju z mentorji. Tako so pred nami plakati, objekti, makete, risbe, skulpture, slike in kolaži kot rezultati raziskovanja in grajenja lastne umetniške produkcije.

thumbnail_Razstava_prvi_letnik_VUO.jpg

Odprtje bo v sredo, 11. maja ob 18. uri, v Palači Armerija.

icon open book

Novice

28. sep. | Novice

V Mostarju sestanek projekta InAMath

Med 21. in 24. 9. 2022 je v Mostarju potekal projektni sestanek partnerjev, ki sodelujejo pri Erasmus projektu InAMath (An interdisciplinary approach to mathematical education)

28. sep. | Novice

Vizualna pismenost kot predmet teoretskih raziskovanj

Akademija za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani je v torek na naši fakulteti izvedla konferenco o vizualni pismenosti kot predmetu teoretskih raziskovanj.

26. sep. | Novice

Prvi študijski dan in pozdrav brucem

Dragi bruci in študentke ter študenti UP PEF, skupaj z vami se veselimo začetka študijskega leta. Da bo čim bolj enostaven objavljamo program. V okviru pozdrava brucem UP PEF boste bruci prejeli vse osnovne informacije. Predavanja, vaje in seminarji v okviru študija se pričnejo 3. oktobra 2022.

icon arrow more