Okrogla miza Pogled na ducat let Inkluzivne pedagogike

Dne: 16.03.2022

Kraj: Koper

UP PEF vabi na okroglo mizo Pogled na ducat let Inkluzivne pedagogike, v okviru katere bodo visokošolski učitelji in sodelavci s fakultete osvetlili prehojeno pot študijskega programa Inkluzivna pedagogika in pogledali v izzive prihodnosti. Dotaknili se bodo naslednjih tem:

  • refleksija začetkov in prehojene poti, pogledi na študij inkluzivne pedagogike iz različnih zornih kotov, inkluzivni pedagog v praksi v Sloveniji in po svetu, različna področja poklicnega udejstvovanja inkluzivnega pedagoga, vizija prihodnosti in dan inkluzije.

 

Kje:     Okrogla miza bo potekala po videokonferečnem sistemu ZOOM.
Kdaj:   16. marca 2022 ob 15. uri.
Kdo:   Na okrogli mizi bodo sodelovali nosilci predmetov in izvajalci programa Inkluzivna pedagogika v slovenskem visokošolskem prostoru, predstavnica Zavoda RS za šolstvo, predstavniki osnovnih šol in zavodov za otroke s posebnimi potrebami, diplomanti in študenti inkluzivne pedagogike in predstavniki staršev.  

Prijava: Do 14. marca 2022 prek spletnega obrazca (https://forms.office.com/r/Lmv7MKmZzC).

Vabimo vse profesorje inkluzivne pedagogike in študente, predstavnike vzgojno-izobraževalnih organizacij, nevladnih organizacij, starše ter zainteresirano javnost, da se aktivno vključite v pogovor.

Okroglo mizo organizira UP PEF, moderatorki bosta dr. Mojca Kukanja Gabrijelčič in dr. Vanja Kiswarday.

icon open book

Novice

28. sep. | Novice

V Mostarju sestanek projekta InAMath

Med 21. in 24. 9. 2022 je v Mostarju potekal projektni sestanek partnerjev, ki sodelujejo pri Erasmus projektu InAMath (An interdisciplinary approach to mathematical education)

28. sep. | Novice

Vizualna pismenost kot predmet teoretskih raziskovanj

Akademija za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani je v torek na naši fakulteti izvedla konferenco o vizualni pismenosti kot predmetu teoretskih raziskovanj.

26. sep. | Novice

Prvi študijski dan in pozdrav brucem

Dragi bruci in študentke ter študenti UP PEF, skupaj z vami se veselimo začetka študijskega leta. Da bo čim bolj enostaven objavljamo program. V okviru pozdrava brucem UP PEF boste bruci prejeli vse osnovne informacije. Predavanja, vaje in seminarji v okviru študija se pričnejo 3. oktobra 2022.

icon arrow more