V osnovni šoli Tabor Logatec iščejo spremljevalca

datum: 26.08.2022

kategorija: Za študente

V osnovni šoli Tabor Logatec iščejo spremljevalca/ko za prijetno, simpatično, odgovorno in delavno deklico iz 6. razreda.

"Med poukom potrebuje pomoč, da lahko sledi vsem nalogam in zadolžitvam. Potrebuje predvsem usmerjanje pozornosti in pomoč pri zapisovanju. Spremljevalec/ka bi bil/a zaposlen/a preko podjemne pogodbe (delal/a bi v dopoldanskem času, točne ure pa so še stvar dogovora). Z delom bi oseba pričela čim prej, saj se šolsko leto prične že s 1. 9. 2022. Spremljevalca/ko bo financirala občina Logatec," še sporočajo iz šole.    

Kontaktna oseba:

Kaja Pristavec, učiteljica DSP Osnovne šole Tabor Logatec

  • Mail: kajap@os-tabor.si

Jure Kramar, ravnatelj Osnovne šole Tabor Logatec

  • Mail: jurek@os-tabor.si
  • Telefon: 01 75 90 852
icon open book

Novice

28. sep. | Novice

V Mostarju sestanek projekta InAMath

Med 21. in 24. 9. 2022 je v Mostarju potekal projektni sestanek partnerjev, ki sodelujejo pri Erasmus projektu InAMath (An interdisciplinary approach to mathematical education)

28. sep. | Novice

Vizualna pismenost kot predmet teoretskih raziskovanj

Akademija za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani je v torek na naši fakulteti izvedla konferenco o vizualni pismenosti kot predmetu teoretskih raziskovanj.

26. sep. | Novice

Prvi študijski dan in pozdrav brucem

Dragi bruci in študentke ter študenti UP PEF, skupaj z vami se veselimo začetka študijskega leta. Da bo čim bolj enostaven objavljamo program. V okviru pozdrava brucem UP PEF boste bruci prejeli vse osnovne informacije. Predavanja, vaje in seminarji v okviru študija se pričnejo 3. oktobra 2022.

icon arrow more

Dogodki