mobilUP: Natečaj za mobilna ozadja UP ob 20. obletnici UP

datum: 07.12.2022

kategorija: Novice

Univerza na Primorskem bo v marcu 2023 praznovala 20 let svojega delovanja. Ob tej priložnosti pripravljamo za naše študente prav poseben kreativno-grafični natečaj UP, ki ga odpiramo s 6. 12. 2022 in sicer:
mobilUP - natečaj za mobilna ozadja UP ob 20. obletnici UP.

Če ste radi ustvarjalni, vam gre grafično oblikovanje dobro od rok in uživate v kratkočasenju s preobračanjem grafik v orodjih Canva, Adobe Express, Adobe Ilustrator, InDesign ter drugih orodjih, vas vabimo k sodelovanju!

Univerza na Primorskem kot mlada, zagnana, inovativna in mednarodno vpeta univerza želi z natečajem spodbuditi svoje študente UP - mlade kreativce, da ustvarite domiselna, izvirna, kreativna mobilna ozadja UP, ki si jih bomo tako študentje kot zaposleni UP s ponosom nastavili za ozadje čez celo leto.

  • Kako se zadeve lotiti? – podrobnejša navodila

Možnosti sodelovanja sta dve:

  1. Lahko ustvarite samo eno grafiko ali
  2. Ustvarite set štirih grafik (set za vse 4 letne čase)

Vodilo pri ustvarjanju je praznovanje 20. obletnice Univerze na Primorskem.

  • Kdo se lahko prijavi?

Prijavite se lahko vsi študentje UP (dodiplomski, podiplomski, redni, izredni…), ki imate ustvarjalno žilico za digitalne kreacije.

  • Kako sodelujem?

Sodelujete tako, da pošljete svoje (paket) grafičnih rešitev najkasneje do 23. 12. 2022, na elektronski naslov: . Pripišete ime/priimek, fakulteta, letnik, študijski program.

Zadeva elektronske pošte: SODELUJEM - Grafični natečaj – mobilna ozadja

  • Izbor

Izmed vseh grafičnih rešitev bodo izbrali 12 grafik, vsaka bo objavljena v novem mesecu. Izbor bo opravila Služba za komuniciranje UP, ki bo rezultate sodelujočim sporočila preko e-maila. Vse rešitve, ki bodo prišle v izbor bomo nagradili.

Zaženite svojo domišljijo in navdihnite s svojimi grafičnimi kreacijami.

 

 

Grafi__ni_nate__aj_UP_mobilna_ozadja__2_.png